-
Αρχική > Αθλητικά > Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Χιτσκοκικό φινάλε στην Λάρισα – Ισοφάρισε 1-1 στο 93’ και συμμετέχει στα play out!!!

Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Χιτσκοκικό φινάλε στην Λάρισα – Ισοφάρισε 1-1 στο 93’ και συμμετέχει στα play out!!!

Έσπασαν καρδιές στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης Λάρισας,

στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Α’ Εθνικής, μεταξύ των ομάδων ΑΕ Λάρισας – Καστοριά, ματς που επεφύλαξε δραματικό φινάλε, αφού σε δύο λεπτά υπήρξε ανταλλαγή συναισθημάτων…

 

Η ομάδα της Καστοριάς χρειαζόταν απαραίτητα τον βαθμό της ισοπαλίας, προκειμένου ακόμη και σε ισοβαθμία να αποφύγει την 7η θέση και τον απευθείας υποβιβασμό στη Β’ Εθνική, και να ελπίζει πλέον στους αγώνες play out που θα ακολουθήσουν σε διπλά παιχνίδια με τον 4ο,5ο και 6ο του νότιου ομίλου στην οριστική παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Λάρισας ήταν αδιάφορη βαθμολογικά καθώς είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα play off, ωστόσο, όμως στο ματς παρατάχθηκε κανονικά και προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα.

 

Σε γενικές γραμμές, όμως, έγινε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, με μοιρασμένη την υπεροχή αλλά με φτωχό θέαμα, και με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και από τις δύο πλευρές.

Η ομάδα της Καστοριάς με αμυντικούς προσανατολισμούς στόχευε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και με κάποιες αντεπιθέσεις να απειλήσει την αντίπαλη εστία, προκειμένου να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, στο 91΄η Καμάτσο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα την Λάρισα, 1-0, σκορ με το οποίο η Καστοριά υποβιβαζόταν απευθείας στην Β’ Εθνική, και ευνοούμενος θα ήταν ο Άρης. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης και μετά από έξοχο συνδυασμό η Τζιάρα με υποδειγματικό αριστερό διαγώνιο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, σκορ το οποίο άλλαξε άρδην τους συσχετισμούς, με την Καστοριά να τερματίζει στην 5η θέση και να παραμένει προσωρινά στην Α’ Εθνική, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στα play out, όπου θα διεκδικήσει την οριστική παραμονή στην ενιαία από τη νέα περίοδο Α’ Εθνική.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – 14η αγωνιστική
ΑΣ Βόλος 2004-Ελπίδες Καρδίτσας 2-2
ΑΕΛ 1964-ΓΠΟ Καστοριάς         1-1
 Άρης Θ.-Αβαντίδες Χαλκίδας 6-0
ΑΟ ΘΕΟΝΗ Τρίκαλα 2011-ΠΑΟΚ 0-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (14η αγωνιστική)
1.ΠΑΟΚ         (57-2) 42
2.ΑΟ ΘΕΟΝΗ Τρίκαλα      (31-8) 28
3.ΑΕ Λάρισας         (23-10)         22
————————————————————————-
4.Ελπίδες Καρδίτσας      (25-32)         18
5.ΓΠΟ Καστοριάς      (24-20)         16
6.Άρης Θ.      (18-31)         16
————————————————————————–
7.ΑΣ Βόλος      (16-18)        13
8.Αβαντίδες Χαλκίδας      (0-52)   0
*Εκκρεμεί ο εξ αναβολής αγώνες ΑΣ Βόλος 2004-Αβαντίδες Χαλκίδας
Πλέον, αναμένεται ο αναβληθείς αγώνας Βόλος 2004-Άβαντες Χαλκίδας, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί ανάμεσα σε Άρη και Βόλο ποια ομάδα θα υποβιβαστεί απευθείας και ποια θα μπει στα πλέι άουτ.
ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, ΑΕΛ μπαίνουν στα πλέι οφ.
Ελπίδες Καρδίτσας και Καστοριά στα πλέι άουτ, με την τρίτη ομάδα να είναι εν αναμονή, ενώ οι Αβαντίδες Χαλκίδας υποβιβάζονται.
Στον Νότιο όμιλο Εργοτέλης, ΟΦΗ, ΑΟ ΡΕΑ μπαίνουν στα πλέι οφ.
Ολυμπιάδα Υμηττού, Οδυσσέας Μοσχάτου, Λεοντικός Κηφισιάς στα πλέι άουτ, ενώ Ιάλυσος και Δόξα Πηγαδακίων υποβιβάζονται.

http://www.sentranews.gr/

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks