-
Αρχική > πρωτοσέλιδα > Πλήθος κόσμου τίμησε την πολιτική εκδήλωση Γυναίκα και πολιτική της Μαρίας Αντωνίου (φωτογραφίες βίντεο )

Πλήθος κόσμου τίμησε την πολιτική εκδήλωση Γυναίκα και πολιτική της Μαρίας Αντωνίου (φωτογραφίες βίντεο )

Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που έδωσαν το βροντερό παρών στην  πολιτική εκδήλωση  με θέμα  ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΉ που διοργάνωσε η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και την τίμησαν με την παρουσία της, ενώ πολλοί ήταν και οι πολιτικοί που ήρθαν απο χιλιόμετρα μακριά για να τμήσουν την δική  μας ΜΑΡΊΑ.

ΟΙ τέσσερις κυρίες της πολιτικής σκηνης αλλά και ο βουλευτής της ΝΔ , ,όπως οι κ. κ.  Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, Ευρωβουλευτής, μέλος ΕΛΚ,  Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, η . Παρασκευή Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης- Ολυμπιονίκης ΑΚΑ  και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Βουλευτής στα Νότια της Β’ Αθηνών και μέσω   skype η. Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Ν.Δ.

Στην τοποθέτηση τους  οι παραπάνω ομιλητές εκαναν  ιδιαίτερη μνεία  τόσο στην πολιτική παρουσία της κ Αντωνίου μέσα απο τα πολιτικά δρώμενα του κόμματος της Ν.Δ που αγαπά και υπηρετεί απο μικρό κοριτσάκι  οσο και στην προσφορά της στην ιδιαίτερη  πατρίδα της την Καστοριά που  αγαπά ιδιαίτερα .

. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα συγκινητικό  φωτογραφικό αφιέρωμα μέσα απο τον Projector  που  παρουσίασε η δημοσιογράφος και συνεργάτης της   Μαρίας Αντωνίου Βάσω Αννουλιδου

Στην συνέχεια πήραν  τον λόγο οι υπόλοιποι ομιλητές που αναφέρθηκαν με  λόγια αγάπης για την Μαρία Αντωνίου.

Ακολουθούν τα βίντεο

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks