-
Αρχική > Αθλητικά > Πρόσκληση του Ολυμπιακού στην Καστοριά για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας της Κ-14, Απόστολο Τσοτσούλα, για να δοκιμασθεί στου Ρέντη (φώτο).

Πρόσκληση του Ολυμπιακού στην Καστοριά για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας της Κ-14, Απόστολο Τσοτσούλα, για να δοκιμασθεί στου Ρέντη (φώτο).

Ο Απόστολος Τσοτσούλας από την ομάδα μας της Κ-14 είναι ο εκλεκτός που έλαβε την πρόσκληση για να δοκιμασθεί από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη.
Ο Τσοτσούλας που είναι γεννημένος το 2009 κι αγωνίζεται με επιτυχία, τόσο σαν αριστερός ακραίος αμυντικός, όσο και στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, επιλέχθηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά που τον παρακολούθησαν αγωνιζόμενο με την Ε. Π. Σ. Καστοριάς.
Ο παίκτης θα βρεθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη, για να δοκιμασθεί από τους προπονητές του συλλόγου.
Η πρόσκληση του Ολυμπιακού στην Καστοριά ,για τον Τσοτσούλα, ανοίγει τον δρόμο και για άλλους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές του συλλόγου, δείχνοντας, ξεκάθαρα, την άριστη δουλειά, που γίνεται στα τμήματα των υποδομών, από τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο και τους συνεργάτες του.
Μπράβο

Απόστολε!

Μπράβο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

Kastoria FC the official
Top
Enable Notifications OK No thanks