-
Αρχική > Ελλάδα > Φυσική περιποίηση με καταγωγή… Natura Siberica!

Φυσική περιποίηση με καταγωγή… Natura Siberica!

Εάν μέχρι τώρα δεν έχεις βρει τα προϊόντα… εμπιστοσύνης για την περιποίηση και την ενυδάτωσή σου, είναι επειδή δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τις σειρές περιποίησης της Natura Siberica. Πρόκειται για κορυφαία βιολογικά καλλυντικά, ιδανικά για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα, που ενδείκνυνται για γυναίκες, άνδρες, παιδιά, αλλά και κατοικίδια!

Χωρίς parabens, σιλικόνες ή άλλες τεχνητές ουσίες και βασισμένα σε άγρια βότανα, χόρτα και φυτά της Σιβηρίας, θα σε ενθουσιάσουν τόσο με την υφή, όσο και με το άρωμά τους από την πρώτη μόλις εφαρμογή.

Αναζήτησέ τα στο Carespot, το online φαρμακείο που σε φροντίζει και επωφελήσου από τις εκπληκτικές προσφορές!

Natura Siberica για κυτταρίτιδα στο minimum!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και του φρονίμου το παιδί, πριν βγει στην παραλία… εφοδιάζεται με προϊόντα Νatura Siberica για κυτταρίτιδα. Βούτυρο καριτέ για μασάζ, ορός σώματος με φύκια, όλα δρουν κατά της κυτταρίτιδας, σμιλεύοντας το σώμα και περιορίζοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Βρες τα με έκπτωση 30% στο Carespot και βγες στην παραλία όπως ονειρεύεσαι!

 

Περιποίηση σκέτη γλύκα με… Organic Shop Body Desserts!

Η σειρά προϊόντων Organic Shop Body Desserts της Natura Siberica για το σώμα, είναι ο πιο… γλυκός πειρασμός! Ιδανική για την απολέπιση και τον καθαρισμό των πόρων του δέρματος, μοσχοβολάει… καλοκαιρινά φρούτα και κάνει την επιδερμίδα λεία, λαμπερή και μεταξένια. Είναι φτιαγμένη με βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά και θα την βρεις σε απίστευτες… γεύσεις, όπως Banana Milkshake, Caramel Cappuccinoκαι πολλές ακόμα, μόνο στο Carespot!

Σώμα ξανά απαλό με Natura Siberica Scrub!

Δες το σώμα σου ενυδατωμένο εις βάθος, λείο, ελαστικό και απαλό, με Natura Siberica Scrub! Ανακάλυψε τη δική σου απολεπιστική κρέμα σώματος, απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα και απόλαυσε ξανά τη φρεσκάδα και τη μεταξένια υφή του σώματός σου. Επισκέψου σήμερα το carespot.gr, κάνε τις online αγορές σου σε ασυναγώνιστες τιμές και κάνε την επιδερμίδα σου να χαμογελάσει ξανά!

 

Top
Enable Notifications OK No thanks