-
Αρχική > Ελλάδα > Η ζωή νίκησε για τον Στέλιο: Εξιτήριο για τον 21χρονο που βρισκόταν στο κυλικείο του τρένου

Η ζωή νίκησε για τον Στέλιο: Εξιτήριο για τον 21χρονο που βρισκόταν στο κυλικείο του τρένου

Ευχάριστα είναι τα νέα, για τον 21χρονο Στέλιο, που πήρε εξιτήριο μετά από 29 μέρες νοσηλείας, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο τρένο της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο νεαρός φοιτητής ταξίδευε το μοιραίο βράδυ με την κοπέλα του και την ώρα της σύγκρουσης ήταν στο κυλικείο του τρένου.

Κέρδισε την μάχη με την ζωή

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν τα αγγελούδια τους» λέει ο πατέρας του Στέλιου, μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας. Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί».

«Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού» λέει και περιγράφει πώς το ζευγάρι κατάφερε να σωθεί.

Κλείνοντας είπε: «Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν και η κοπέλα του με σπασμένο πόδι και πρόβλημα στους σπονδύλους».

Πηγή:

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks