-
Αρχική > Ελλάδα > Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία απολύμανση του χώρου σας;

Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία απολύμανση του χώρου σας;

Τώρα που μπήκε η Άνοιξη, είναι η κατάλληλη εποχή για απεντόμωση και εάν, συγκεκριμένα,  ενδιαφέρεστε για απεντόμωση στην Κομοτηνή, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Biogeneralco. Πρόκειται για εξειδικευμένη και άκρως αξιόπιστη εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει απεντομώσεις σπιτιού για κατσαρίδες, αράχνες, έντομα αποθηκών, τσιμπούρια, αλλά και για κουνούπια και ψαλίδες. Πραγματοποιεί, επίσης, απεντομώσεις ψύλλων και μυρμηγκιών, καθώς και μυοκτονίες για τρωκτικά, σε προσιτές τιμές που καθορίζονται ανάλογα με το έντομο, τις διαστάσεις και τις γενικότερες ανάγκες του χώρου. Κι αν ανησυχείτε για τον βαθμό ασφαλείας, αξίζει να σημειωθεί πως γίνεται πάντα χρήση οικολογικών υλικών, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, ενώ όλα τα φάρμακα είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων (ΕΟΦ) και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Βιολογικός καθαρισμός για χώρους… υγιείς!

O βιολογικός καθαρισμός στρώματος, υποστρώματος, μαξιλαριών, καναπέ και πολυθρόνων επιβάλλεται, καθώς είναι αδύνατον να πλυθούν. Πρόκειται, ουσιαστικά, για στεγνό καθάρισμα, που αποσκοπεί στην καταπολέμηση βλαβερών και αλλεργιογόνων μικροοργανισμών, όπως είναι οι μύκητες και τα ακάρεα, που αναπτύσσονται σε επιφάνειες που χρησιμοποιούνται καθημερινά. Εάν, λοιπόν, θέλετε να απαλλαγείτε μία κι έξω από ακάρεα και να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα ανάπτυξης αλλεργιών ή πιθανών ασθενειών, απευθυνθείτε στη Biogeneralco με έδρα την Κομοτηνή και λύστε το πρόβλημά σας άμεσα και αποτελεσματικά!

Απολύμανση για… παν ενδεχόμενο! 

Η απολύμανση του χώρου σας, είτε οικιακού είτε επαγγελματικού, συνιστάται να γίνεται ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, από έμπειρο προσωπικό. Εμπιστευθείτε την Biogeneralco με έδρα την Κομοτηνή και εξασφαλίστε την αποτελεσματική απολύμανση του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας, σε τιμές προσιτές. Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το biogeneralco.gr, ενημερωθείτε για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και απολαύστε τον χώρο σας ξανά καθαρό, υγιεινό και απαλλαγμένο από κάθε είδους βακτηρίδια, μύκητες και παθογόνους μικροοργανισμούς!

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks