-
Αρχική > Ελλάδα > Τα νέα γυναικεία κολάν 2023 είναι εδώ!

Τα νέα γυναικεία κολάν 2023 είναι εδώ!

Τα νέα γυναικεία κολάν 2023 είναι ήδη στην PCP και ανυπομονούν να τα φορέσεις! Ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, ικανοποιούν κάθε γούστο και καλύπτουν κάθε δραστηριότητα. Μπλε, ροζ, μωβ, πράσινα, γυαλιστερά, με γκλίτερ ή χωρίς, κοντά ποδηλατικά ή μακριά ταιριάζουν με τα πάντα και υπόσχονται sporty αλλά και… elegant εμφανίσεις! Γιατί, η μόδα επιτάσσει το mix & match, καθώς στις μέρες μας τίποτα δεν είναι αλλά και τα πάντα είναι της μόδας!

Κολάν με γκλίτερ για σένα που σ’ αρέσει η πρωτοτυπία!

 

Εάν θέλεις ελευθερία κινήσεων όλες τις ώρες της ημέρας, τα κολάν με γκλίτερ της ελληνικής εταιρείας PCP θα σε κερδίσουν από την πρώτη στιγμή! Μπορείς να τα φοράς από το πρωί, ακόμα και στο γραφείο με ένα ωραίο τοπ, έως το βράδυ με ένα σακάκι και το στυλ σου να είναι αδιαμφισβήτητα σικάτο! Βρες τα σε διάφορα χρώματα και διάλεξε εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου!

 

Κολάν γυαλιστερά για… απαστράπτουσες εμφανίσεις!

Κολάν γυαλιστερά σε μεταλιζέ αποχρώσεις, όπως κλασικά μαύρα, ανθρακί, γκρι ή πιο παιχνιδιάρικα, όπως φούξια, βεραμάν, λιλά και άλλα πολλά, βρίσκονται στη συλλογή της PCP και είναι πανέτοιμα να σου χαρίσουν το outfit που θέλεις. Ανακάλυψε το δικό σου και λάμψε… δια της παρουσίας σου!

Βρες το κολάν που καιρό αναζητούσες!

Σίγουρα θα έχεις δει στον δρόμο κάποια κοπέλα να φοράει ένα κολάν ξεχωριστό, που σαφέστατα θα το ήθελες κι εσύ, αλλά δεν ήξερες τι μάρκα είναι… Τώρα, όμως, ξέρεις! Πρόκειται για την εταιρεία PCP με έδρα τη Θεσσαλονίκη που διαθέτει τα πιο ιδιαίτερα, στιλάτα και trendy κολάν! Επισκέψου σήμερα το pcpclothing.com, εξερεύνησε ολόκληρη τη συλλογή και βάλε στο καλάθι το κολάν που θα φοράς παντού και πάντα!

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks