-
Αρχική > Ελλάδα > Έπιπλα Welhome… and the living is easy!

Έπιπλα Welhome… and the living is easy!

Η επιλογή επίπλων αποτελεί ευχάριστη διαδικασία, αρκεί τα έπιπλα στα οποία τελικά καταλήγετε, έχουν την υπογραφή του Welhome! Γιατί, εκεί θα βρείτε έπιπλα για το σπίτι, οικονομικά και άκρως ποιοτικά. Μοντέρνα ή κλασικά, καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, αναδεικνύοντας μοναδικά τον χώρο σας. Ξύλινα, μεταλλικά, μεμονωμένα ή σε σετ, για το σπίτι, για τον επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμα και για τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ή το ξενοδοχείο σας, σας περιμένουν σε πολύ ελκυστικές τιμές, για να σας χαρίσουν διακόσμηση… υψηλής αισθητικής! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γνωρίσετε την online συλλογή του Welhome ή να επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά του καταστήματα. 

Καναπέδες κρεβάτια για ξεκούραστο και… εργονομικό ύπνο!

Οι καναπέδες κρεβάτια είναι χρήσιμοι σε κάθε χώρο, είτε οικιακό είτε επαγγελματικό. Στο σπίτι σας, για να έχετε τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, σε ένα φοιτητικό σπίτι που δεν διαθέτει κρεβατοκάμαρα, στο γραφείο για να ξεκουραστείτε έπειτα από μια κουραστική μέρα. Στο Welhome θα βρείτε καναπέ κρεβάτι μονό, διπλό, διθέσιο, τριθέσιο, ανάκλιντρο ή και γωνιακό με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς, ώστε μια μία κίνηση να απολαμβάνετε την άνεση που θέλετε. Οι επιλογές είναι αμέτρητες! Μικροί, μεγάλοι, μεταλλικοί ή υφασμάτινοι, πολυμορφικοί, με ανθεκτικό στρώμα, με μπράτσα ή χωρίς και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, βρίσκονται σε προσφορά και θα σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας!

Τραπεζάκια σαλονιού κορυφαίας αισθητικής!

Ολοκληρώστε τη διακόσμηση του καθιστικού σας με τραπεζάκια σαλονιού, που θα βρείτε σε εκπληκτικές προσφορές στο Welhome. Γυάλινα, στρογγυλά, τετράγωνα, ξύλινα ή μεταλλικά, ταιριάζουν σε κάθε χώρο και μπορείτε να τα αποκτήσετε μεμονωμένα ή σε σετ, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είτε επιλέξτε μοντέρνα, είτε κλασικά είτε σε minimal γραμμές, ο χώρος σας θα ανανεωθεί και παράλληλα θα αναβαθμιστεί. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το welhome.gr και κάντε δικά σας τα έπιπλα που ονειρεύεστε!

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks