Εκπλήξεων συνέχεια!

Όπως σας υποσχεθήκαμε, το φετινό River Party θα είναι το καλύτερο που έγινε ποτέ. Επειδή όμως αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερους επισκέπτες, θέλουμε να σιγουρευτούμε πως όλοι οι θεατές θα μπορούν να βλέπουν το Stage. Γι’αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε την επέκταση της συνολικής χωρητικότητας του River Party στις 15000 άτομα και έτσι ξεκινήσαμε από σήμερα τα έργα προσχώσεων και μπαζώματος της κοίτης του ποταμού κατά μήκος του Stage. Μην στεναχωριέστε όμως, θα παραμείνει η γνωστή πισίνα με νέα διάσταση 2×2 τετραγωνικά μέτρα αλλά και ένα μικρό σημείο στον

Παράδεισο για όσους επιθυμούν να δροσιστούν. Για να μπορέσουν όλοι να απολαύσουν την βουτιά τους θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας και θα καθιερωθεί ένα μικρό αντίτιμο μίας μάρκας (2 ευρώ) για κάθε 10 λεπτά στο ποτάμι.

Τέλος η ιστορική γεφυρούλα αφού δε θα εξυπηρετεί κανέναν σκοπό πλέον (η πρόσβαση απέναντι θα γίνεται από παντού αφού δε θα υπάρχει ο ποταμός) θα ξηλωθεί και θα μετατραπεί σε αναμνηστικές χειροποίητες κατασκευές που θα πουλιούνται στον χώρο του Merch.

Ραντεβού στην πισινούλα εκεί που ήταν το ποτάμι!