-
Αρχική > Διεθνή > Θλιμμένος ελέφαντας φτιάχνει το μωρό της ελέφαντα από ραβδιά

Θλιμμένος ελέφαντας φτιάχνει το μωρό της ελέφαντα από ραβδιά

Ο Jacque Notareal είχε την τύχη να παρακολουθήσει αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή και μοιράστηκε τις εικόνες και την ιστορία του με το LatestSightings.com.

«Ήταν μια συγκλονιστική σκηνή να παρακολουθείς, τη μητέρα ελέφαντα να θρηνεί για την απώλεια του μοσχαριού της σε ένα λιοντάρι καμάρι. Η θλίψη στα μάτια της και τα σάλπιγγα που έκανε ήταν αρκετά για να ραγίσουν την καρδιά οποιουδήποτε. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν πραγματικά αξιοσημείωτο».

«Λίγη ώρα μετά το θάνατο του μοσχαριού της, παρατήρησα ότι η μητέρα ελέφαντας είχε φτιάξει μια κατασκευή από ξύλα που έμοιαζε με το μωρό της. Ήταν μια συγκινητική χειρονομία. Η δομή δεν ήταν απλώς ένας τυχαίος σωρός από ξύλα, αλλά μια προσεκτική διάταξη που έμοιαζε με το μικρό της».

Οι ελέφαντες είναι γνωστοί για τις στενές οικογενειακές τους μονάδες. Οι πράξεις αυτής της μητέρας αποδεικνύουν πόσο πρόθυμη ήταν να τιμήσει και να θυμηθεί το μικρό της.

«Η μητέρα ελέφαντας ξόδεψε ώρες δημιουργώντας τη δομή και όταν τελείωνε, έμενε κοντά της για ώρες. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Δεν έχω δει ποτέ έναν ελέφαντα να κάνει κάτι τέτοιο πριν ούτε έχω ακούσει γι’ αυτό».

 

«Για αρκετές ημέρες, η μητέρα ελέφαντας έμεινε κοντά στην κατασκευή, προσέχοντάς την προσεκτικά και φτιάχνοντας δυνατές τρομπέτες που αντηχούσαν σε όλο τον θάμνο. Καθώς περνούσαν οι μέρες, η μητέρα ελέφαντας άρχισε σταδιακά να προχωράει, αλλά ποτέ δεν ξέχασε το μοσχάρι της».

 

«Όποτε περνούσε από την κατασκευή, σταματούσε και έδινε τα σέβη της, σαν να αποχαιρετούσε το μωρό της ξανά από την αρχή. Αυτή η ιστορία δείχνει πόση αγάπη και συναισθήματα μπορούν να έχουν οι ελέφαντες και αγγίζει τις καρδιές μας».

https://latestsightings.com/single-post/grieving-elephant-builds-her-baby-elephant-out-of-sticks-kruger-national-park?fbk&fbclid=IwAR2KI5OFRbXsRiy8dZIiijhz6er6jyhMPKmcV8UNPBktBKt-tlEIqWJGfvA

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks