-
Αρχική > Πολιτισμός > Σύλλογος Υποτροφιών : Μεγάλη επιτυχία είχε το πασχαλινό μπαζάρ ( Δώρα Κωτσοπούλου -φωτογραφίες)

Σύλλογος Υποτροφιών : Μεγάλη επιτυχία είχε το πασχαλινό μπαζάρ ( Δώρα Κωτσοπούλου -φωτογραφίες)

Ο Σύλλογος υποτροφιών  κυριών Καστοριάς  διατηρώντας την παράδοση  και φέτος πραγματοποίησε σήμερα μπροστά στο σούπερ  Μασούτη το πασχαλινό  Μπαζάρ με χειροποίητες δημιουργίες για τα  μέλη  και φίλες του συλλόγου.

Πρόκειται για δημιουργίες φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία, με πρωτότυπα και ευρηματικά σχέδια, κατασκευές εμπνευσμένες από τα αρώματα και χρώματα της ανοιξιάτικης φύσης, πλημμυρισμένα όμως με τη βαθιά και ειλικρινή αγάπη της καρδιάς τους.

 Πολλές ήταν οι φίλες που ανταποκρίθηκαν  στην εκδήλωση του συλλόγου συνδράμοντας έτσι και στο ιερό έργο που επιτελεί

 Αξίζει να αναφερθεί οτι σε εποχές τόσο δύσκολες όπως αυτή που διανύουμε λόγω της  δύσκολης οικονομικής συγκυρίας  , όπου, οι θεσμοί αμφισβητούνται και η επικράτηση νέων συνηθειών και συμπεριφορών ταλανίζουν την κοινωνία, η φιλανθρωπική και εθελοντική κίνηση του συλλόγου  αποκτά ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα, καθώς βοηθάει αποφασιστικά στην υλοποίηση δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής.

     Θετικό  πάντως είναι το γεγονός ότι σ’ ολόκληρη την Π.Ε. Καστοριάς αναπτύσσεται τελευταία ένα μεγάλο δίκτυο από εθελοντές για το καλό του κοινωνικού συνόλου ενώ ενα είναι σίγουρο ότι   εθελοντισμός «μετράει» στην εποχή της οικονομικής κρίσης!

Top
Enable Notifications OK No thanks