-
Αρχική > Ελλάδα > Εδώ θα βρεις τα… tips τα σωστά, για κρεατίνη & πρωτεΐνη!

Εδώ θα βρεις τα… tips τα σωστά, για κρεατίνη & πρωτεΐνη!

 Αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν, η κρεατίνη είναι φυσικό προϊόν, καθώς μάλιστα αποτελεί ένα από τα συστατικά του ανθρώπινου σώματος, με κύριο στόχο την παροχή ενέργειας στους μύες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, η κρεατίνη που βρίσκεται στους μύες… καταναλώνεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Για τον λόγο αυτό, χρειάζεσαι ένα συμπλήρωμα κρεατίνης. Οι κρεατίνες είναι εκείνες που συμβάλλουν στην αύξηση του μυϊκού όγκου και της γράμμωσης και είναι, γενικότερα, γνωστές για τα αποτελέσματά τους στη δύναμη και την απόδοση! Εάν, λοιπόν, θέλεις να προπονείσαι σκληρά και αποτελεσματικά, επισκέψου το Active Body και εφοδιάσου με… δύναμη, σε τιμές-έκπληξη!

Με οδηγό την… κρεατίνη!

Κι αν είσαι αρχάριος και θέλεις να ξεκινήσεις κρεατίνη, εδώ θα μάθεις τα πάντα! Πότε την παίρνεις, πόση δοσολογία, αν έχει παρενέργειες, αν είναι επικίνδυνη και γενικά, ό,τι άλλο χρειάζεσαι για ασφαλείς και αποτελεσματικές προπονήσεις!

Πρωτεΐνη, άλλος ένας πολύτιμος σύμμαχος για μεγαλύτερη δύναμη!

Η πρωτεΐνη αποτελεί το βασικό συστατικό των μυών και, επίσης, συμβάλλει στην αύξηση του όγκου τους, παρέχοντας παράλληλα ενέργεια, τόνωση της μνήμης, αποκατάσταση και χτίσιμο πιο δυνατού μυϊκού ιστού. Επειδή, όμως, η πρόσληψη πρωτεΐνης μόνο από τη διατροφή δεν επαρκεί, δοκίμασε τις πρωτεΐνες που θα βρεις, σε μεγάλη ποικιλία στο Active Body. Πρωτεΐνη Whey, πρωτεΐνες όγκου και γράμμωσης, μπάρες πρωτεΐνης, και πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη. Διάλεξε εκείνη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου και χτίσε σωστά τη δύναμή σου!

Με οδηγό την… πρωτεΐνη!

Εάν θέλεις να ξεκινήσεις πρωτεΐνες, αλλά δεν ξέρεις πόση δοσολογία, πότε και τι πρωτεΐνη να πάρεις, ο οδηγός που θα βρεις στο Active Body, θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Κάνε, λοιπόν, click στο activebody.gr, ενημερώσου για τα πάντα και χτίσε τη δύναμή σου… ασφαλώς, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

 

Top
Enable Notifications OK No thanks