-
Αρχική > Ελλάδα > Προσιτή & έξυπνη πολυτέλεια από τη MYJASMINE γιατί το αξίζετε!

Προσιτή & έξυπνη πολυτέλεια από τη MYJASMINE γιατί το αξίζετε!

Τα πάντα για την περιποίηση!

 

MyJasmine για εσάς που σας αρέσει να μοσχομυρίζετε κατά το μπάνιο σας & μετά από αυτό! Αφρόλουτρα scrub 2 σε 1 για όλες εμάς που θέλουμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας αλλά δεν έχουμε το χρόνο, άλατα που μυρίζουν φρεσκάδα με ενυδατικά και χαλαρωτικά στοιχεία και φυσικά τις ενυδατικές κρέμες σε υπέροχα αρώματα, όλη η σειρά έχει αιθέρια έλαια και συστατικά ωφέλιμα προς τον οργανισμό και το δέρμα σας. Υπόσχονται να σας αναζωογονήσουν στο λεπτό! Αναζητήστε τα στο InBeautyLand, επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές γνωριμίας και απολαύστε το μπάνιο σας!

 

Canni για άκρα που ξεχωρίζουν!

Ημιμόνιμα μανό-βερνίκια Canni για εσάς που είστε fan των glamorous νυχιών! Βρείτε τα 240 χρώματα σε μεγάλη ποικιλία υφών και στυλ και δημιουργήστε ξεχωριστά άκρα, που δεν περνούν απαρατήρητα. Κάντε click στο InBeautyLand, επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και αποκτήστε τα υποαλλεργικά και super ανθεκτικά προϊόντα Canni εύκολα και γρήγορα!

 

Alezori για… επαγγελματίες nail artist!

Για εσάς που είστε τελειομανείς και προσέχετε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, τα προϊόντα Alezori είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε! Κατασκευασμένα βάσει των πιο αυστηρών ευρωπαϊκών προτύπων, τα ημιμόνιμα ή απλά βερνίκια νυχιών, οι βάσεις, τα Gel και Acrygel, αλλά και τα πινέλα, είναι βέβαιο πως θα εκτοξεύσουν το ταλέντο σας, ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Βρείτε τα σε εκπληκτικές προφορές στο InBeautyLand και θαυμάστε… μανκιούρ και πεντικιούρ!

 

Gellie με βάση την πρωτοποριακή τεχνολογία!

Κατασκευασμένα με πρωτοποριακή τεχνολογία, τα προϊόντα Gellie, είναι ιδανικά για να φτιάξετε ημιμόνιμα νύχια τζελ και Acrygel. Γνωστά για την ανθεκτικότητά τους, τα ημιμόνιμα βερνίκια της Gellie κυκλοφορούν σε φανταστικά χρώματα και σχέδια, holographic υφές και απίθανες προσφορές! Επισκεφθείτε σήμερα το www.inbeautyland.gr, επιλέξτε τα αγαπημένα σας προϊόντα και επενδύστε στην κερδοφορία της επιχείρησής σας!

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks