-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου: Επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Ψυχαγωγώ» στην περιοχή της Χλόης Καστοριάς (Φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου: Επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Ψυχαγωγώ» στην περιοχή της Χλόης Καστοριάς (Φωτογραφίες )

Επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Ψυχαγωγώ» στην περιοχή της Χλόης Καστοριάς.

Ξεναγήθηκα στους χώρους εκπαίδευσης από τους υπεύθυνους της δομής και συνομίλησα με εργαζόμενους και ωφελούμενους του ΚΔΑΠ μεΑ.
✔️Ενημερώθηκα εκτενώς για το έργο και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους φιλοξενούμενους με την αγαστή συνεργασία των οικογενειών τους.
Οι δομές αυτές αποτελούν χώρους κοινωνικοποίησης, στους οποίους τα άτομα με αναπηρία έχουν τη δυνατότητα να περνούν τον χρόνο τους δημιουργικά, να ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους και να καλλιεργούν δεξιότητες, σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

👉Η κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία ήταν και παραμένει προτεραιότητά μας. Ως Κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια εφαρμόζουμε προνοιακές πολιτικές, που διασφαλίζουν την κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία, την αυτόνομη διαβίωσή τους και την ταυτόχρονη ενίσχυση των οικογενειών τους.
👏🏻Θερμά

συγχαρητήρια

και καλή δύναμη στο έργο σας !

 

Top
Enable Notifications OK No thanks