-
Αρχική > Διεθνή > 4 μικροί μαχητές του καρκίνου τον νικούν μαζί

4 μικροί μαχητές του καρκίνου τον νικούν μαζί

4 μικροί μαχητές νίκησαν μαζί τον καρκίνο και βρίσκουν παρηγοριά ο ένας στην παρέα του άλλου. Διαβάστε τη συγκινητική τους ιστορία ανθεκτικότητας και φιλίας.

Τέσσερις νεαροί επιζώντες του καρκίνου γιορτάζουν τη νίκη τους κατά του παιδικού καρκίνου σε μια συγκινητική φωτογραφία όπου αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον.

Η McKinley, η Chloe, η Ava και η Lauren γνωρίστηκαν σε ένα νοσοκομείο της Φλόριντα πριν από τρία χρόνια, ενώ υποβάλλονταν σε θεραπεία. Με την πάροδο του χρόνου, ανέπτυξαν έναν ισχυρό δεσμό, υποστηρίζοντας η μία την άλλη στις δύσκολες μάχες τους.

Κάθε χρόνο βγάζουν μια κοινή φωτογραφία και φέτος είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, καθώς και οι τέσσερις τους βρίσκονται σε ύφεση και έχουν βγει από τη θεραπεία. Αυτοί οι μικροί πολεμιστές έχουν καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο και οι μητέρες τους μοιράζονται τη συγκινητική τους ιστορία.

4 μικροί μαχητές νίκησαν μαζί τον καρκίνο και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι. Πριν από τρία χρόνια, ο McKinley, η Chloe, η Ava και η Lauren γνωρίστηκαν σε ένα νοσοκομείο της Φλόριντα ως ασθενείς.

Πήγαν εκεί για να καταπολεμήσουν τον παιδικό καρκίνο, γνωρίστηκαν και στήριξαν η μία την άλλη στη δύσκολη μάχη τους.

Ενωμένοι κατά του καρκίνου

Από τότε, οι μικροί βγάζουν μια φωτογραφία όλοι μαζί στον προθάλαμο του νοσοκομείου κάθε χρόνο. Φέτος, όμως, η φωτογραφία τους είναι ακόμη πιο ξεχωριστή, καθώς είναι η πρώτη φορά που και τα τέσσερα βρίσκονται σε ύφεση και έχουν βγει από τη θεραπεία.

«Όταν πρωτοβγάλαμε τη φωτογραφία ήταν όλα σε θεραπεία», λέει η μαμά της Ava, «και είναι συγκλονιστικό να βλέπεις πώς εξελίχθηκαν αυτά τα μωρά που είχαν χάσει τα μαλλιά τους».

Η δύναμη των αριθμών

«Αυτό ήταν που τις ένωσε τότε», λέει η μαμά της Lauren, «Η κόρη μου ήταν 3 ετών και δεν είχε μαλλιά και ένιωσε φυσιολογική όταν είδε τις φίλες της στο νοσοκομείο να μοιάζουν με εκείνη».

«Ήταν πολύ ανακουφιστικό για εκείνη να βλέπει οικεία πρόσωπα, να μην αισθάνεται τόσο μόνη», προσθέτει η μαμά της McKinley.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι και οι τέσσερις μητέρες βρέθηκαν να στηρίζουν η μία την άλλη κατά τη διάρκεια αυτής της επώδυνης διαδικασίας, επειδή όλες περνούσαν την ίδια περιπέτεια.

Η Λόρεν ήταν η τελευταία που βγήκε από τη θεραπεία και τώρα είναι ενθουσιασμένη γιατί ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νηπιαγωγείο.

«Είναι τόσο μικρές και έχουν καταφέρει κάτι τόσο φοβερό», τονίζει η μαμά της Lauren, ανακουφισμένη και περήφανη για τους 4 μικρούς μαχητές της ζωής της.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks