ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ :1 αυγό 100γρ (1/2 φλιτζάνι) ζάχαρη240 γρ. (2 κούπες) αλεύρι4 γρ. μπέικιν πάουντερ90 γρ. (1/2 κούπα) βούτυρο400γρ λιωμένη σοκολάτα.ΜΕΘΟΔΟΣ :Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αυγό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ, προσθέτουμε το βούτυρο και ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσετε μια λεία, ομοιογενή και συμπαγή ζύμηΤυλίγουμε τη ζύμη σε κολλητή μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 40 λεπτά να σκληρύνει. Όταν τελειώσει ο χρόνος, κόψτε ένα κομμάτι γλυκό με κοντό κρούστα και φτιάξτε ένα μακρύ, χοντρό καρβέλι κάτω από ένα μικρό δάχτυλο.Κόβουμε το ψωμί σε ξυλάκια περίπου 8-10 εκατοστά μήκος. Τακτοποιήστε τα ξυλάκια σε φύλλο ψησίματος επενδυμένο με χαρτί περγαμηνής και ψήστε στο φούρνο στους 180°C/356°F για περίπου 12 λεπτά.Λιώνουμε τη σοκολάτα και, χρησιμοποιώντας λαβίδες, βουτάμε εντελώς τα μπισκότα, ένα τη φορά, μέσα στη σοκολάτα.Στρώνουμε το togo σε χαρτί περγαμηνής και αφήστε το να κρυώσει εντελώς πριν το σερβίρουμε.
Chef Jamie Oliver🍜🍛🎂
Àbdo Abdô