-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δήμος Καστοριάς Ολοκληρώνεται η οδος Ορεστείων (φωτογραφίες )

Δήμος Καστοριάς Ολοκληρώνεται η οδος Ορεστείων (φωτογραφίες )

Ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες η  Διαπλάτυνση και ασφαλτόστρωση του δρόμου επί της οδούς Ορεστείων .Μετά την πρώτη ασφαλτόστρωση που έγινε σήμερα,  η δεύτερη θα ακολουθήσει σε περίπου δύο εβδομάδες!

Πρόκειται για μια ουσιαστική και σημαντική  παρέμβαση του Δήμου Καστοριάς, που ήταν αναγκαία στην δυτική είσοδο και έξοδο της πόλης, και μάλιστα σε έναν δρόμο που ήταν υπεύθυνος για πολλά τροχαία ατυχήματα στο παρελθόν.

Δημιουργείται  εναλλακτικό δίκτυο δρόμων διαφυγής και η πρόσβαση οχημάτων στο  συγκεκριμένο  οικισμό.

Η παραπάνω δράση θα συμβάλει στην ευκολότερη  πρόσβαση και  ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων και θα βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

«Στόχος  του δημάρχου Καστοριας  Γιάννη Κορεντσίδη είναι να αλλάξει η εικόνα και της πόλης, αλλά και όλων των περιφερειακών διαμερισμάτων του δήμου Καστοριάς. Να αναβαθμιστούν οι υποδομές, άλλα και να αναδειχθούν οι συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές. Επίσης,  στοχεύει για το  δήμο Καστοριας πλήρως εναρμονισμένες υποδομές, για καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους δημότες

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι  θα ακολουθήσει η ένταξη και άλλων σημαντικών έργων που θα αφορούν την αναβάθμιση και την αναγέννηση  με αντίστοιχες παρεμβάσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του  Δήμου Καστοριάς.

θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

Top
Enable Notifications OK No thanks