-
Αρχική > Τοπικά νέα > Τζηκαλάγιας Ζήσης  : Θερμές ευχαριστίες  για την παγκόσμια  γιορτή χορού στην πλατεία των αποδήμων καστοριανών ( φωτογραφίες )

Τζηκαλάγιας Ζήσης  : Θερμές ευχαριστίες  για την παγκόσμια  γιορτή χορού στην πλατεία των αποδήμων καστοριανών ( φωτογραφίες )

Η πρωτοβουλία για την διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης ως αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Χορού στέφθηκε από επιτυχία.
Πρώτη φορά στα χρονικά της Καστοριάς χρησιμοποιήθηκε για αυτόν τον σκοπό η Πλατεία Αποδήμων Καστοριανών στη νότια παραλία.
Ο πολιτισμός ενώνει και έφερε κοντά νοερά τους κατοίκους της πόλης με τα ξενιτεμένα αδέρφια μας.Οι χορευτές με τους ρυθμούς της ορχήστρας προσέφεραν αισθητική απόλαυση και στους επισκέπτες της Καστοριάς του τριημέρου.
Ευχαριστώ τους πολιτιστικούς συλλόγους < Αρμονία>,<Εύξεινος Λέσχη Καστοριάς> και <Όρμος> για την αυθόρμητη και ενθουσιώδη ανταπόκρισή τους στο πολιτιστικό μου κάλεσμα.
Προσδοκία μου η φετινή 1η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού να καθιερωθεί,να γίνει ετήσιος θεσμός, χωρίς δισταγμούς από εξωπολιτισμικές αγκυλώσεις.επιτυχία.
Τέλος ευχαριστώ από καρδιάς την εξαίρετη παρουσιάστρια,την ορχήστρα και όλους τους συμμετέχοντες που αγνόησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
#Ζήσης_Τζηκαλάγιας
Top
Enable Notifications OK No thanks