-
Αρχική > Απόψεις > Καστοριά : Πλήθος κόσμου το τριήμερο της πρωτομαγιάς – 100% οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία

Καστοριά : Πλήθος κόσμου το τριήμερο της πρωτομαγιάς – 100% οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία

Η   Καστοριά,  και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς αποτέλεσε τον  δημοφιλέστερο  προορισμό  της χώρας μας, καθώς η  βυζαντινή αρχόντισσα την τελευταία χρονιά  έκανε ένα άλμα στον τουρισμό.

Μάλιστα –  οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία   ξεπέρασαν 100% , ενώ πολλοί επισκέπτες πήγαν στην Φλωρινα  , καθώς δεν υπήρχαν  στην περιοχή μας άδεια δωμάτια.

Ανανεωμένη, με ενδιαφέρουσες προτάσεις  αλλά και με  κρατήσεις,, η  Καστοριά είναι και φέτος ό,τι πρέπει για μια απόδραση  το τριήμερο της πρωτομαγιάς   και  μια από τα πολυσύχναστα ορεινά τουριστικά θέρετρα,

Η πόλη  της λίμνης καθρεφτίζει με αυταρέσκεια την όψη της στα ήσυχα νερά της λίμνης Ορεστιάδας, κι εκείνα αντανακλούν την γοητεία και την αρχοντιά της εδώ και εκατοντάδες χρόνια

Νότια και βόρεια παραλία Βυζαντινές εκκλησίες δίπλα σε πολυκατοικίες, παλιά αρχοντικά –άλλα αναστυλωμένα, όμορφα ξενοδοχεία, άλλα  κτισμένα, δίπλα στη λίμνη, η σε γραφικά μέρη,  καφετέριες, εμπορικά μαγαζιά κι εναλλακτικά καφενεία συνθέτουν την εικόνα της πόλης, μας, η οποία μαζί με τα πλούσια μνημεία της αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών .

Φυσικά  με τέτοιες ομορφιές  άλλα και με μια πλούσια πολιτιστική  κληρονομία  ,όπως  είναι η σπηλιά του δράκου  ο λιμναίος οικισμός, κ.λ. πολλοί είναι που  εκδήλωσαν την επιθυμία να έρθουν να επισκεφτούν την πόλη μας.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks