-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ζήσης Τζηκαλάγιας : «Θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό της Καστοριας και των κατοίκων της (σειρά φωτογραφιών )

Ζήσης Τζηκαλάγιας : «Θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό της Καστοριας και των κατοίκων της (σειρά φωτογραφιών )

Περιοδεία του υποψηφίου βουλευτή σε χωριά  της ΠΕ Καστοριάς

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα,  ο υποψήφιος βουλευτής της Ν Δ  Ζήσης Τζηκαλάγιας  συναντήθηκε χθες με  κατοίκους  των αγροτιών  χωριών,  Μαυροχωρίου, ΠοΛυκάρπης, Φωτεινής , Τοιχιού και   Μεταμόρφωσης.

Ζήσης Τζηκαλάγιας :  «Θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό των αγροτών μας

Ο  κ Τζηκαλάγιας  ευχαρίστησε  τους ανθρώπους – αγρότες για την εγκάρδια υποδοχή τους, δεσμεύτηκε  ,μάλιστα   όπως άλλωστε  έκανε πάντα ότι θα διεκδικεί  το καλύτερο για τους παραγωγούς που «σπέρνουν» ελπίδα και ανάπτυξη στον τόπο μας , λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τόσο ο Ίδιος Όσο και η κυβέρνηση της Ν.Δ . στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει τον  πρωτογενή τομέα. Αυτό πράξαμε και με την ενίσχυση στα μήλα, καθώς  η συρρίκνωση των διαθέσιμων αγορών, συνέθεσαν ένα ασφυκτικό πλαίσιο, που έχρηζε άμεσων και γενναίων πρωτοβουλιών.

Αναγνωρίζω τον  μόχθο σας  για τις καλλιέργειες σας  Θα είμαι συνεχώς δίπλα σας, να διεκδικώ και να παλεύω για το καλύτερο για τον τόπο μας  και τους κατοίκους της, ανανεώνοντας στις 21 Μαΐου του 2023 την εμπιστοσύνη σας τόσο σε εμένα προσωπικά οσο και  στην Ν Δ για να είναι  μια ι σ χ υ ρ ή και α υ τ ο δ ύ ν α μ η κυβέρνηση .

Top
Enable Notifications OK No thanks