Υλικα
Τυροπιτάκια της τεμπελας! Είναι καλύτερα και από της προκομενης! Αλήθεια είναι νόστιμα τραγανά απ’έξω μαλακά μέσα σαν κουρού ακριβώς!
Συνταγή. Σε μπωλ ανακατεύουμε ένα γιαούρτι με το κεσεδάκι μετράμε ίδια γρ ηλιέλαιο ένα ή δύο αβγά φέτα τριμμένη αλεύρι που φουσκώνει μόνο του η κανονικό με μπεικιν ένα φακελάκι. Με το μάτι το αλεύρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.πλαθουμε μπαλάκια τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και πασπαλιζουμε με σουσάμι.ψησιμο στον αέρα στους 180.
Γεωργια Γκικα