-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συνέχεια επαφών Μαρίας Αντωνίου με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Καστοριάς (Φωτογραφίες )

Συνέχεια επαφών Μαρίας Αντωνίου με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Καστοριάς (Φωτογραφίες )

“Η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών έχει αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”

 Συνεχίζονται καθημερινά οι επαφές και οι συναντήσεις της Μαρίας Αντωνίου με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Καστοριάς, παρουσιάζοντας παράλληλα τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου, επισκέφθηκε διαδοχικά το Κέντρο Υγείας Μεσοποταμίας, την ΔΟΥ Καστοριάς, τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και το Νοσοκομείο Καστοριάς.

Στη ΔΟΥ Καστοριάς η Μαρία Αντωνίου συνομίλησε με την Προϊσταμένη και τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ως Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας προχωρήσαμε στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών, που βοήθησε στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την γρήγορη εξυπηρέτηση των πολιτών”.

Κατά την επίσκεψή της στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Διευθυντές, με τους οποίους είχε μία εξαιρετική συνεργασία το προηγούμενο διάστημα.

Η Μαρία Αντωνίου μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Στην εκπαίδευση τα τελευταία 4 χρόνια συντελέστηκε μια σιωπηλή επανάσταση. Κάναμε βαθιές τομές ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο και καταλήγοντας στο πανεπιστήμιο. Σημαντική ήταν η παρέμβασή μας στο κτιριακό κομμάτι αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό, προχωρώντας σε διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες”.

Στον ευαίσθητο χώρο της υγείας τώρα, ένας από τους πέντε βασικούς πυλώνες του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Στο πλαίσιο επίσκεψής της στο Κέντρο Υγείας Μεσοποταμίας, ενημερώθηκε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες ενώ στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καστοριάς είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου και τους Διευθυντές Τμημάτων, όπου συζητήσαν εκτενώς για τις ανάγκες και τις προϋποθέσεις της απρόσκοπτης λειτουργίας του.

Στον απόηχο των επαφών με τους υγειονομικούς η Μαρία Αντωνίου ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, που επί μήνες κατά την διάρκεια της πανδημίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks