-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Θωμάς Μάνος: Επιτόπια αυτοψία στο έργο που εκτελείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας της Π. Δ. Μακεδονίας (Φωτογραφίες)

Θωμάς Μάνος: Επιτόπια αυτοψία στο έργο που εκτελείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας της Π. Δ. Μακεδονίας (Φωτογραφίες)

Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών
Από την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήσαμε στο έργο που εκτελείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με κατασκευή τοιχίων για την διαπλάτυνση του ερείσματος της Εθνικής Οδού Γρεβενών-Τρικάλων, στο τμήμα «Πατώματα».
Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Αθανάσιος Φωλίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρος Χατζηζήσης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εκτέλεσης Συγκοινωνιακών Έργων της Έδρας Αθανάσιος Βούρας.
Στην περιοχή «Πατώματα», είχαν παρατηρηθεί επανειλημμένα ατυχήματα στα οποία ενεπλάκησαν οχήματα βαρέως τύπου, που εξετράπησαν της πορείας τους, λόγω της έλλειψης ορατότητας των οδηγών ή επαφής τους με τα πρανή μέρη του οδοστρώματος.
Η Περιφερειακή Αρχή με διαρκείς παρεμβάσεις ενισχύει την οδική ασφάλεια και βελτιώνει τις υποδομές συνδεσιμότητας και προσβασιμότητας της Περιφέρειας, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks