Συνταγή της Κας Ιουλίας Τζηκα – Μαγειρικές Απολαύσεις
Οι πιο εύκολες πιτουλες με ανθότυρο και κασέρι
400γρ ανθότυρο, 200γρ κασέρι τριμμένο, αλάτι και 2 αυγά…
Τα ανακάτεψε όλα μαζί…
Ένα ποτήρι χλιαρό γάλα, ένα αυγό, μια μαγιά, λίγη ζάχαρη και λίγο λάδι τα ανακατεύω
και τα ρίχνω μέσα στο ανθότυρο, τα ανακατεύω όλα καλά και ρίχνω αλεύρι
τόσο όσο χρειαστεί, η ζύμη να μην κολλάει…
Την αφήνω λίγο να ξεκουραστεί, την χωρίζω σε ίσα μπαλάκια,
τα ανοίγω και τα τηγανίζω στο τηγάνι χωρίς τίποτα σε χαμηλή φωτιά με κλειστό καπάκι…
Αφού γίνουν αλείφω από πάνω λίγο βούτυρο, όσο είναι ζεστές η πίτες…
Συνταγή της Κας Ιουλίας Τζηκα – Μαγειρικές Απολαύσεις