-
Αρχική > Διεθνή > Οικογενειακή τραγωδία: Άντρας σκότωσε τη μητέρα, τη γιαγιά του και στη συνέχεια την διευθύντρια στη δουλειά του

Οικογενειακή τραγωδία: Άντρας σκότωσε τη μητέρα, τη γιαγιά του και στη συνέχεια την διευθύντρια στη δουλειά του

Οικογενειακή τραγωδία νωρίς το πρωί της Πέμπτης καθώς ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τρεις γυναίκες στο Moultrie της Τζόρτζια – μεταξύ των οποίων η μητέρα του, η γιαγιά του και την υποδιευθύντρια του στο εστιατόριο McDonald’s όπου εργαζόταν – πριν αυτοπυροβοληθεί θανάσιμα, δήλωσαν οι αρχές.

Οικογενειακή τραγωδία: Άντρας σκότωσε τη μητέρα, τη γιαγιά του

 

Τέσσερις άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του ύποπτου δράστη, είναι νεκροί μετά από δύο περιστατικά που συνέβησαν στο Moultrie στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας.

Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο ύποπτος δράστης, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των δύο περιστατικών που άρχισαν να ερευνούν οι αστυνομικές αρχές το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με τους αξιωματούχους.

Η αστυνομία δραστηριοποιήθηκε σε δύο περιστατικά στο Μούλτρι την Πέμπτη. Η μία ήταν στην 6η οδό Νοτιοδυτικά και η άλλη σε ένα McDonald’s στην 1η Λεωφόρο Νοτιοανατολικά.

Το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια δήλωσε ότι ο ύποπτος δράστης ήταν ο Kentavious White, 26 ετών, από το Moultrie. Η αστυνομία του Moultrie ζήτησε τη βοήθεια του GBI(τοπική δημόσια υπηρεσία ερευνών) αφού ο White και μια γυναίκα βρέθηκαν νεκροί σε εστιατόριο McDonald’s νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Η γυναίκα αναγνωρίστηκε ως η 41χρονη Amia Smith, βοηθός διευθυντή στο εστιατόριο και συνάδελφος του φερόμενου ως δράστη. Σύμφωνα με το GBI, το υλικό ασφαλείας από τις τοποθεσίες δείχνει ότι ο White έφτασε στο εστιατόριο και κάλεσε τη Smith να ανοίξει την πόρτα. Στη συνέχεια, η Smith σκοτώθηκε από τον White.

Οικογενειακή τραγωδία: Άντρας σκότωσε τη μητέρα, τη γιαγιά του και συνάδελφό του

Το GBI λέει ότι ο White φαίνεται στη συνέχεια να μπαίνει στο εστιατόριο και στη συνέχεια να αυτοπυροβολείται, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ενώ βρισκόταν στη σκηνή, η αστυνομία λέει ότι ειδοποιήθηκε να ανταποκριθεί σε έναν άλλο πυροβολισμό. Η μητέρα του ύποπτου δράστη, 50 ετών, βρέθηκε με τραύμα από πυροβολισμό, αλλά ζωντανή σε ένα σπίτι στην 6th Street Southwest. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά αργότερα πέθανε από τα τραύματά της.

Στη συνέχεια, η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε ένα τρίτο περιστατικό πυροβολισμών. Η γιαγιά του ύποπτου δράστη, 74 ετών, πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου δίπλα στο σπίτι της, επιβεβαίωσαν οι αρχές.

Η θλίψη ξεχειλίζει στους δρόμους του Moultrie. Μια γυναίκα με την οποία μίλησε το WALB ζει απέναντι από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην 6th Street Southwest που συνέβη. Είπε ότι άκουσε περίπου έξι με επτά πυροβολισμούς να πέφτουν γύρω στις 12 το πρωί της Πέμπτης, αλλά δεν είδε τίποτα όταν κοίταξε έξω.

Ο Tanner Strickland, κάτοικος του Moultrie, δήλωσε ότι αυτό που συνέβη δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. “Είναι συγκλονιστικό. Ας είναι η οικογένεια στις σκέψεις και τις προσευχές σας και η κοινότητα του Moultrie”, είπε.

Τα ονόματα της μητέρας και της γιαγιάς του φερόμενου ως δράστη δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Οι σοροί των θυμάτων έχουν σταλεί στο γραφείο ιατροδικαστών του GBI για νεκροψία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Πηγή:

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks