-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συμβαίνει τώρα: Εγκαινιάζεται το νέο Αστυνομικό Μέγαρο της Αστυνομίας Καστοριάς απο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο (φωτογραφίες )

Συμβαίνει τώρα: Εγκαινιάζεται το νέο Αστυνομικό Μέγαρο της Αστυνομίας Καστοριάς απο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο (φωτογραφίες )

Μια ιδιαίτερη ημέρα σήμερα για την Καστοριά 

Μετά από παλινωδίες ετών που επέβαλαν οι αγκυλώσεις των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και η γάγγραινα της γραφειοκρατίας,  τελικά  εγκαινιάζεται σήμερα απο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο το Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς. Επροκειτο   για  ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα του συνδικαλιστικού  κινήματος, της περιοχής  μας ;που  επιτέλους εγινε πραγματικότητα .

Το γεγονός της ανέγερσης του αστυνομικού μεγάρου προσέδωσε ιδιαίτερη αισιοδοξία και ικανοποίηση στους πολίτες της Καστοριάς, καθώς πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο έργο για τον ακριτικό μας νομό και μάλιστα μεσούσης της οικονομικής κρίσης, το οποίο  κατασκευάστηκε  στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου Μαθιουδάκη.

Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη, καθώς το νέο αστυνομικό μέγαρο, του οποίου η αρχιτεκτονική συνάδει με την ιστορία της πόλης της Καστοριάς. Θα είναι ένα κτίριο κόσμημα για την περιοχή μας που θα έχει τη δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες στους πολίτες της Καστοριάς και όχι μόνο.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks