-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ζήσης Τζηκαλάγιας : Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Μελισσοτόπου, Λιθιας και  Κορησού στον υποψήφιο Βουλευτή (φωτογραφίες )

Ζήσης Τζηκαλάγιας : Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Μελισσοτόπου, Λιθιας και  Κορησού στον υποψήφιο Βουλευτή (φωτογραφίες )

Στο πλαίσιο της περιοδείας του τα χωριά Μελισσότοπο, Λιθιά και  Κορησό,  επισκέφτηκε  χθες το απογευμα  ο υποψήφιος . Βουλευτής της Ν Δ Ζήσης Τζηκαλάγιας,  οπου οι κάτοικοι

των παραπάνω χωριών του  επιφύλαξαν πολύ θερμή και εγκάρδια υποδοχή .

Στις συζητήσεις του, ο κ Τζηκαλάγιας  άκουσε με ιδιαίτερη  προσοχή  τα προβλήματα  των κατοίκων και συζήτησε προτάσεις, παραθέτοντας παράλληλα τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και συνεχίζει να κάνει η ΝΔ για τη βελτίωση της καθημερινότητας των νοικοκυριών αλλά και των ανθρώπων του μόχθου..

Στις συγκεκριμένες συγκεντρώσεις, το κύριο μέρος της τοποθέτησης του υποψηφίου βουλευτή αφιερώθηκε στα αγροτικά ζητήματα, αφού πρόκειται για δυναμικές αγροτικές περιοχές, για τα  μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, στον πρωτογενή τομέα και τα προγράμματα  των αγροτών, κυριάρχησαν στις τοποθετήσεις του, αλλά και στον εκτενή διάλογο που ακολούθησε.
Ο κ Τζηκαλάγιας  ευχαρίστησε τους κατοίκους των παραπάνω Χωριών  για την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του,  δεσμευόμενος για ενδυνάμωση του αγώνα και μετά τις εκλογές, ώστε να συνεχίσει  η περιοχή μας  τον δρόμο της ανάπτυξης.

Η τοπική κοινωνία αναγνωρίζει και στηρίζει την διαρκή και ενεργή παρουσία του Ζήση Τζηκαλάγια  στον τόπο όλη την τετραετία και τη συνεχή του προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks