-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ζήσης Τζηκαλάγιας : Δυναμική περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή σε Δισπηλιό και Αργος Ορεστικό

Ζήσης Τζηκαλάγιας : Δυναμική περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή σε Δισπηλιό και Αργος Ορεστικό

 Με δύναμη εμπιστοσύνης, συνεχίζει τον αγώνα και τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

Η περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ.  Ζήση Τζηκαλάγια  εξελίσσεται δυναμικά,  επισκέφτηκε  σήμερα το πρωί το Δημοτικό διαμέρισμα Δησπηλιού και το Αργος Ορεστικό ,

όπου συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής  για τα θέματα που τους απασχολούν. και την εξεύρεση  λύσεων  όπως  άλλωστε κάνει τόσα χρόνια

Ο κ. Τζηκαλάγιας  ευχαρίστησε θερμά τους κατοίκους  που τον περίμεναν  επισημαίνοντας  τοσο ο ίδιος , όσο και η  Νέα Δημοκρατία είναι δίπλα στους ανθρώπους  που στηρίζουν τον τόπο τους.

Ο υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει  κατά  την τετραετία διακυβέρνησης της ΝΔ στην ευρύτερη περιοχή  και στην στήριξη που δόθηκε στον αγροκτηνοτροφικό κόσμο.

Τόνισε ως  ισχυρή κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία μέσα από το πρόγραμμά της θα εφαρμόσει τις πολιτικές εκείνες που θα δώσουν ανάπτυξη στην ακριτική μας περιοχή  .

Μαζί πορευτήκαμε τέσσερα χρόνια, μαζί θα πορευτούμε και στα επόμενα», δήλωσε  ο  Βουλευτής  στον κόσμο που παρευρέθηκε για να τον  συναντήσει , ενώ αναφερόμενος στην κάλπη της 21ης Μαΐου τόνισε: Ένας μεγάλος νικητής θα υπάρχει. Η Νέα Δημοκρατία ισχυρή για αυτοδύναμη κυβέρνηση, για μία δυνατή και περήφανη  Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks