-
Αρχική > Απόψεις > Ζήσης Τζηκαλάγιας : Κατάμεστη η αίθουσα στην κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ (Σειρά φωτογραφιών )

Ζήσης Τζηκαλάγιας : Κατάμεστη η αίθουσα στην κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ (Σειρά φωτογραφιών )

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου  Ολύμπιον , ο  Υποψήφιος Βουλευτής Καστοριας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. .Ζήσης Τζηκαλάγιας  έκανε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Καστοριά.  

Την εκδήλωση προλόγισε   η κόρη του θώμη Τζηκαλάγια,  ενώ η ευρωβουλευτής  Ελίζα Βόζεμπεργκ και  ο στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής . ήρθαν ειδικά απο την Αθήνα για να τιμήσουν και να στηρίξουν την υποψηφιότητα του βουλευτή.

Ο κ.  Τζηκαλάγιας  έκανε αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην Οικονομία απαριθμώντας σειρά δράσεων που μείωσαν σημαντικά τα φορολογικά βάρη και αύξησαν τα εισοδήματα των πολιτών. « Πενήντα φόρους και εισφορές. Καταργήθηκε οριστικά η εισφορά αλληλεγγύης και ο φόρος των γονικών παροχών. Οι νέες επενδύσεις έφεραν πάνω από 300.000 νέες θέσεις εργασίας. Μειώσαμε την ανεργία κατά επτά ποσοστιαίες μονάδες », είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος  στη συνέχεια για τα  εργα που έγιναν την τετραετία που είναι βουλευτής τόνισε  οτι η ΠΕ Καστοριας είναι ένα εργοτάξιο.

 Δεν βγάζω ποτέ,  από το μυαλό μου τον τόπο μας, είπε χαρακτηριστικά ,  έβαλα στόχο  την επόμενη  τετραετία με την δική σας στήριξη να αναβαθμίσουμε τις υποδομές του τόπου μας. .

Όπως, , συμπλήρωσε, «έχοντας προχωρήσει όλες τις υποδομές, θα έρθουν στην περιοχή μας,  περισσότερες επενδύσεις, ώστε να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά. για να γυρίσουν πίσω  Τα νέα παιδιά που τόσο θέλουμε να μείνουν στον τόπο  μας, να εργαστούν, να προοδεύσουν, να κάνουν οικογένεια. .

Κλείνοντας ο κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας   ανέφερε πως προϋπόθεση για τα παραπάνω είναι «η στήριξη όλων. Όλοι μαζί να στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 21 Μαΐου. Όλοι μαζί, προχωράμε μαζί, προχωράμε μπροστά!». 

Όλοι μαζί, προχωράμε μαζί, προχωράμε μπροστά! 

Σταθερά μπροστά, με έργα! Με Ζήση 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks