-
Αρχική > Πολιτισμός >  Ζήσης Τζηκαλάγιας :  Στην τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων των εθελοντών Νοσηλευτικής και των εθελοντών Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς.  (φωτογραφίες )

 Ζήσης Τζηκαλάγιας :  Στην τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων των εθελοντών Νοσηλευτικής και των εθελοντών Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς.  (φωτογραφίες )

Στην τελετή ορκωμοσίας 16 νέων εθελοντών των Τομέων Υγείας και Σαμαρειτών-Διασωστών του Περιφερειακού Τμήματος Καστοριάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. που .ελαβε χώρα χθες το απογευμα  στο ξενοδοχείο Λιμναίο παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ζήσης Τζηκαλάγιας

Ο κ. Τζηκαλάγιας,  συνεχάρη και  ευχήθηκε  τους νέους εθελοντές  καλή σταδιοδρομία στα νέα τους καθήκοντα. καθώς και  σε όλα τα μέλη του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.
Ο υποψήφιος βουλευτής  έκανε   ιδιαίτερη μνεία  στο έργο του Οργανισμού για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης, για τη στήριξη που παρέχει σε ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας, αλλά και για την τεράστια συμβολή του προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας.
Top
Enable Notifications OK No thanks