-
Αρχική > Ελλάδα > Φως παντού με… Agiovlasitis Home !

Φως παντού με… Agiovlasitis Home !

Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων προτιμούν στον χώρο τους τον χαμηλό φωτισμό, τα πορτατίφ του Agiovlasitis Home είναι η καλύτερη επιλογή! Τα επιτραπέζια λαμπατέρ, συνδυάζουν μάλιστα, την πρακτικότητα με την καλαισθησία, χαρίζοντας στον χώρο ατμοσφαιρική «ζεστασιά». Βρείτε διάφορα φωτιστικά σαλονιού, κομοδίνου ή κρεβατοκάμαρας σε vintage ή μοντέρνες γραμμές, περίτεχνα σχέδια και απίστευτα χρώματα και φωτίστε… την αισθητική του χώρου σας σε τιμές έκπληξη! Μαύρα, κόκκινα, εκρού, λευκά, πολύχρωμα χρυσά, γκρι ή με σκαλιστά σχέδια θα προσθέσουν πολύτιμο φως στην καθημερινότητά σας!

 

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου για φωτεινές καλοκαιρινές νύχτες!

 

Τώρα που καλοκαιριάζει και απολαμβάνουμε περισσότερο την αυλή ή τη βεράντα μας, τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου είναι απαραίτητα περισσότερο από ποτέ! Στο Agiovlasitis Home διατίθενται φωτιστικά κήπου και βεράντας, καθώς και χωνευτά σποτ σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών, για να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει στον χώρο σας. Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή και αποκτήστε τα δικά σας σε τιμές που δύσκολα θα συναντήσετε αλλού!

 

Φωτιστικά οροφής για καλαίσθητο… φωτισμό!

 

 

 

Τα φωτιστικά οροφής είναι απαραίτητα σε κάθε χώρο του σπιτιού, καθώς χαρίζουν φωτισμό που εντυπωσιάζει. Στο Agiovlasitis Home θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από vintage κρεμαστά φωτιστικά με κρύσταλλα ιδανικά για το σαλόνι σας, φωτιστικά οροφής led, καθώς και πολλά άλλα κλασικά και μοντέρνα, όπως τα ξύλινα ή τα ψάθινα φωτιστικά για την κρεβατοκάμαρα. Επίσης, θα βρείτε και πρωτότυπες πλαφονιέρες, που ενδείκνυνται για σαλόνι και υπνοδωμάτιο, ενώ δεν λείπουν και τα φωτιστικά οροφής εξωτερικού χώρου. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε το agiovlasitishome.com και με ένα click να επιλέξετε τα αγαπημένα σας, σε τιμές φανταστικές!

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks