-
Αρχική > Διεθνή > 7χρονος ξεπερνά τον καρκίνο μετά απο 1000+ χημειοθεραπείες

7χρονος ξεπερνά τον καρκίνο μετά απο 1000+ χημειοθεραπείες

7χρονος νικά τον καρκίνο μετά από 1000+ θεραπείες. Ο μάγος Criss Angel μοιράζεται το εμπνευσμένο ταξίδι τους. Συμμετέχετε στην εκστρατεία για τη θεραπεία του παιδικού καρκίνου

Ο 7χρονος Τζόνι θριαμβεύει κατά του καρκίνου μετά από 1000+ χημειοθεραπείες. Ο μάγος Criss Angel μοιράζεται το ταξίδι τους και στοχεύει να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα για τον παιδικό καρκίνο. Συμμετέχετε στον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο!.

7χρονος κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο – έκανε πάνω από 1000 χημειοθεραπείες.

Ο θρίαμβος του γιου του μάγου Criss Angel κατά του καρκίνου

Ο μάγος Criss Angel μίλησε πρόσφατα για την «κόλαση» που πέρασε ο 7χρονος γιος του Johnny, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο από τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Πριν από ένα μήνα, ο 54χρονος πατέρας ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του γιου του υποχώρησε περισσότερα από 5 χρόνια μετά τη διάγνωσή του: «Το παιδί μου είχε οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό ιάσιμη.

 

Δυστυχώς, ο γιος μου ανήκει στο μικρό ποσοστό των ασθενών που δεν αναρρώνουν πλήρως, αλλά μετά από αγώνα θέσαμε την πάθηση σε ύφεση ελπίζοντας ότι θα παραμείνει έτσι για πάντα».

 

Ο Τζόνι είχε δει την ασθένειά του να υποχωρεί πριν από 3 χρόνια, αλλά επανήλθε σχετικά γρήγορα, βάζοντας τον νεαρό ξανά στο κρεβάτι του πόνου.

Τώρα, με αφορμή τη νέα νίκη του αγοριού, ο πατέρας του κυκλοφόρησε ένα σύντομο ντοκιμαντέρ με τίτλο «1095», που είναι ο αριθμός των χημειοθεραπειών που χρειάστηκε το αγόρι για να αναρρώσει από τη λευχαιμία που το ταλαιπωρεί.

 

Στο βίντεο, ο Chriss μοιράζεται πολλά από το δύσκολο ταξίδι του γιου του από τη διάγνωσή του μέχρι σήμερα.

 

Στόχος του 54χρονου είναι να ξεκινήσει μια εκστρατεία για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για την έρευνα για τη θεραπεία του παιδικού καρκίνου.

«Προσπαθώ να γίνω ένας φάρος φωτός», λέει συγκινημένη η Criss, «γιατί τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει τόσο ευτυχισμένο όσο το να συμβάλλεις σε έναν καλύτερο κόσμο για όλους, ειδικά για τα παιδιά».

 

https://www.official.gr/plus/7chronos-xeperna-ton-karkino-meta-apo-1000-chimeiotherapeies/?fbclid=IwAR0O9cdxHtBgf48BQ4hzd_lxjn5xYaliw0Ub66sRFUMKStK7oPVRyy3mkEE

 

Top
Enable Notifications OK No thanks