-
Αρχική > Απόψεις > Σταυροδοσία και ποσοστά στην Καστοριά , ή αλλιώς, η μεγάλη επιτυχία της Ολυμπίας (Θεοδώρα Κωτσοπουλου )

Σταυροδοσία και ποσοστά στην Καστοριά , ή αλλιώς, η μεγάλη επιτυχία της Ολυμπίας (Θεοδώρα Κωτσοπουλου )

 Η μεγάλη νίκη της ΝΔ σε πανελλαδικό επίπεδο και η μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν χωρεί αμφισβήτηση .
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να μιλήσει για επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ ή υποψηφίων του σε επιμέρους περιφέρειες και ακόμα πιο συγκεκριμένα, σε επιμέρους άτομα.
Και όμως, όταν πέσει η σκόνη από τις πρώτες δηλώσεις και αναλύσεις, μια δεύτερη ανάγνωση των αποτελεσμάτων προσφέρει πάντοτε χρήσιμα συμπεράσματα.
Ένα από αυτά είναι η μεγάλη και ουσιαστική νίκη της υποψήφιας με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά, κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου.
Μάλιστα, η επιτυχία της είναι διπλή, αφού μέσα από την δράση της, και παρά την μετατροπή της Καστοριάς σε μονοεδρική και την διπλή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην πόλη, κατάφερε και μείωσε τα ποσοστά
της ΝΔ σε ένα από τα κάστρα της γαλάζιας παράταξης
. Επιπλέον, σε προσωπικό επίπεδο, η κ. Τελιγιορίδου κατάφερε και συγκέντρωσε ένα πολύ υψηλό και εντυπωσιακό αριθμό ψήφων, ξεπερνώντας σε απόλυτο αριθμό , τους υπόλοιπους υποψηφίους όλων των άλλων κομμάτων, πλην της εκλεγμένης βουλευτού
. Με βάση αυτές τις επιτυχίες της “Ολυμπίας” , όπως την φωνάζουν ακόμα και οι αντίπαλοι της, είναι πολλοί αυτοί που συμφωνούν και αναγνωρίζουν την πολιτική αξία τη και ειδικά  τώρα που μετατράπηκε σε μονοεδρική η Καστοριά.
Όπως και να έχει, τις αξίζουν συγχαρητήρια.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks