-
Αρχική > Ελλάδα > Ακραίο μπούλινγκ σε 7χρονη – βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες σχολείου

Ακραίο μπούλινγκ σε 7χρονη – βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες σχολείου

Οργή προκαλεί το νέο περιστατικό bullying σε 7χρονη, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της στο Νέο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών, έμαθαν για ό,τι συνέβη στην κόρη τους από την ίδια την 7χρονη, αφού οι δάσκαλοι τους είπαν ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση.

Οι γονείς του κοριτσιού καταγγέλλουν πως το παιδί κακοποιήθηκε από ομάδα συμμαθητών του, οι οποίοι τη φίμωσαν και στη συνέχεια την κράτησαν δεμένη μέσα στις τουαλέτες του σχολείου.

Ο σύζυγος της μητέρας της 7χρονης περιγράφει στο protothema.gr τον εφιάλτη που έζησε η ανήλικη ενώ αποκαλύπτει πως ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη μαθήτρια βεβαιώνει πως φέρει εκδορές στα χέρια και το πρόσωπο.

«Το παιδί μας μίλησε και μάθαμε τι συνέβη αλλά δεν ήθελε να το κάνει έξω από το σχολείο. Πήγαμε σπίτι και μας είπε πως ήταν έξω, στο προαύλιο, και την τράβηξαν στις τουαλέτες. Τη φίμωσαν και της έδεσαν τα χέρια. Υπάρχουν ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση. Είδε κάποια πράγματα ο ιατροδικαστής, ότι το παιδί έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια. Αλλά περιμένουμε την επίσημη έκθεση. Πάντως, το παιδί έχει σημάδια στα χέρια και το πρόσωπο», λέει ο σύζυγος της μητέρας του θύματος και εξηγεί πως το παιδί δυσκολεύεται να αναγνωρίσει αυτούς που την έδεσαν λόγω της άσχημης, ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται αλλά και επειδή οι ανήλικοι δράστες της είχαν δέσει τα μάτια.

«Δεν γνωρίζει ποιος το έκανε γιατί της έδεσαν και τα μάτια. Ήταν σε σύγχυση εκείνη την ώρα και δυσκολεύεται να θυμηθεί ποιοι ήταν έξω, στο προαύλιο», αναφέρει ο ίδιος.

Τις επόμενες ημέρες, η μαθήτρια της Α’ τάξης του Δημοτικού σχολείου, θα εξεταστεί από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks