-
Αρχική > Πολιτισμός > ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ψυχαγωγώ :  1η θέση στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη(Διαγωνισμός) ως η ομάδα “Κύκνοι”(φωτογραφίες )

ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ψυχαγωγώ :  1η θέση στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη(Διαγωνισμός) ως η ομάδα “Κύκνοι”(φωτογραφίες )

🏆🥇 🦢 Κερδίσαμε την 1η θέση στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη(Διαγωνισμός) ως η ομάδα “Κύκνοι” για την χορογραφία “Βήματα αγάπης”.
🦢 Ζήσαμε για δεύτερη φορά μια συναρπαστική εμπειρία συμμετέχοντας στο 6ο Φεστιβάλ χορού Αναπηρίας και Μη I.D.F.D. που διοργάνωσε η καλλιτεχνική ομάδα Δρυάδες Εν Πλω στην πόλη της Καρδίτσας.
🦢 Για εμάς ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία και άκρως συγκινητική γιατί χορέψαμε με όλη μας την ψυχή για την Κική μας.
🙏 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Μαρία Καραπαναγιώτη για την εξαιρετική διοργάνωση φιλοξενία, ζεστασιά και αγάπη που εισπράξαμε.
🙏 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Kyrillos Samaras Photography για το εισαγωγικό βίντεο που προηγήθηκε της χορογραφίας μας καθώς το επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου.
🙏 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Τοπική Κοινότητα Κορησού για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για την διεξαγωγή των προβών.
❤️ Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που είστε στο πλευρό μας δίνοντας μας δύναμη και θετική ενέργεια για το έργο που επιτελούμε
Top
Enable Notifications OK No thanks