-
Αρχική > Πολιτισμός > Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας που εορτάζεται στις 30 Μαίου επισκεφθήκαμε το όμορφο Νεστόριο. (Φωτογραφίες )

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας που εορτάζεται στις 30 Μαίου επισκεφθήκαμε το όμορφο Νεστόριο. (Φωτογραφίες )

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας που εορτάζεται στις 30 Μαίου επισκεφθήκαμε το όμορφο Νεστόριο.
Σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς πραγματοποιήσαμε τη δράση μαζί με το δημοτικό σχολείο Νεστορίου, το νηπιαγωγείο Νεστορίου και το Δημοτικό της Διποταμίας.
Εξηγήσαμε με απλό και κατανοητό τρόπο την σκλήρυνση κατά πλάκας και στη συνέχεια διαβάσαμε το παραμύθι η Σκληρή Κυρία Πλάκα . Δέχθηκα ωραίες ερωτήσεις στο τέλος, αυτό μου έδωσε χαρά γιατί ο σκοπός επιτεύχθη, τα παιδιά γνώρισαν την ασθένεια.
Δράση 2η
Στη συνέχεια η Σχολική Σύμβουλός Κυρία Αλίκη Καζταρίδου είχε ετοιμάσει όμορφες δράσεις με τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς, συμπληρώσαμε παζλ με την Σκληρή κυρία πλάκα, κάναμε βιωματικά παιχνίδια και ζωγραφίσαμε, ζωγραφίσαμε πολύ!!!
Στο τέλος με την ευγενική χορηγία του Δήμου Νεστορίου μοιράσαμε διδακτικά βιβλία σε όλα τα παιδιά.
Να ευχαριστήσω θερμά την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τον Διευθυντή κύριο Αναστάσιο Ξανθόπουλο, την Σχολική Σύμβουλο κυρία Αλίκη Καζταρίδου, τους εκπαιδευτικούς κυρία Γλυκερία Παπαδοπούλου, Αλίκη Μήκα και τον Πέτρο Παυλίδη, καθώς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό των τριών σχολείων που μας δέχθηκαν με αγάπη.
Επισης να ευχαριστήσω τον Δήμο Νεστορίου για την ευγενική χορηγία των βιβλίων.
Αλλά κυρίως να ευχαριστήσω τους μικρούς μαθητές του ακριτικού Νεστορίου και της Διποταμίας γιατί εισέπραξα αγάπη και χαίρομαι πολύ που φέτος οι δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα σκλήρυνσης κατά πλάκας ξεκίνησαν από τα σχολεία γιατί τα παιδιά είναι η συνέχεια μας, είναι το φως!!!
Η Πρόεδρος ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς
Αποστόλου Παμπουκίδη Βερόνικα
Top
Enable Notifications OK No thanks