Υλικα
1 μαγιά εγώ έβαλα 1 κυβακι νωπή
680ml νερό
1κ.σ αλάτι
1κ.γ ζάχαρη
3κ.σ λαδι
Εκτέλεση
σε μια λεκανιτσα βάζω το νερό χλιαρό με την μαγιά και την ζαχαρη και ανακατέυω να διαλυθεί αφήνω 10 λεπτά και μετά προσθέτω το αλεύρι το αλάτι και το λαδι και ανακατευω με μια ξύλινη κουτάλα να ομογενοποιηθουν.Σκεπαζω με μεμβράνη και αφήνω 2 ώρες να ανέβει. Βαζω αλευρι στον πάγκο της κουζίνας ριχνω την ζύμη και κάνω διπλώματα το χωρίζω στην μέση κάνω δύο φρατζόλες τα βάζω στην γάστρα που την έχω προθερμάνει και ψήνω περίπου 30 λεπτά στους 220 βαθμούς με κλειστό καπάκι και άλλα δέκα περίπου ανάλογα τον φούρνο σας με ανοιχτό καπάκι να πάρει χρώμα!!!! Καλό μεσημέρι!!!!