-
Αρχική > Πολιτισμός > Σχολή χορού Αναστασίας Δεληγιάννη : Του χορού τα Παραμύθια έρχονται για να μας μαγέψουν στο πολιτιστικό κέντρο του Αργος Ορεστικου .

Σχολή χορού Αναστασίας Δεληγιάννη : Του χορού τα Παραμύθια έρχονται για να μας μαγέψουν στο πολιτιστικό κέντρο του Αργος Ορεστικου .

Παραμύθια…Τι είναι αυτό που μαγεύει μικρούς και μεγάλους? Στα παραμύθια όλα είναι δυνατά! Μπορούμε με ένα μαγικό ραβδί να μεταμορφωθουμε σε όμορφες πρίγκιπισες, να πετάξουμε σε ένα μαγικό χαλί,να αντιμετωπίσουμε δράκους, να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο λέγοντας μια λέξη, να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να ανακουφιστούμε.

Έτσι κι έμεις μαγειρεύοντας διάφορες σκηνές από τα πιο κλασικά παραμύθια με ένα δικό μας μοναδικό τρόπο, παντρεύοντας το μπαλέτο με τον σύγχρονο χορό, το Latin το bollywood το free style, και με αρκετή δόση χιούμορ, δημιουργούμε τις δικές μας εικόνες και περνάμε το δικό μας μήνυμα… Οι δυσκολίες δεν είναι ανυπέρβλητες και κυρίως είναι παροδικές… Όπως ακριβώς και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και οι ήρωες των παραμυθιών που στο τέλος δικαιώνονται πάρα τις δοκιμασίες!!! Σας περιμένουμε για μια ακόμα μοναδική παράσταση στις 24 Ιουνίου 2023 7:00 μμ, στο πολιτιστικό κέντρο Άργους ορεστικού. Για προσκλήσεις απευθυνθείτε στην διεύθυνση της σχολής!

Δείτε λιγότερα
Top
Enable Notifications OK No thanks