-
Αρχική > Πολιτισμός > Μια όμορφη και συγκινητική αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Χιλιοδένδρου )φωτογραφίες )

Μια όμορφη και συγκινητική αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Χιλιοδένδρου )φωτογραφίες )

Στο πνευματικό κέντρο Πενταβρύσου βιώσαμε πολλά συναισθήματα αγάπη, χαρά, συγκίνηση, έκπληξη.

Τα παιδιά πέρασαν υπέροχα σε έναν χώρο ασφυκτικά γεμάτο συμμετείχαν στα θεατρικά ,στους παραδοσιακούς χορούς, στο καλωσόρισμα της νέας Α’ τάξης .

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης όπου έκλεισε με την απονομή των ενθυμίων τους .

Ο Σύλλογος Γονέων τίμησε τον κ. Αναστασιο Υφαντίδη Διευθυντή του σχολείου για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του στο σχολείο μας . Ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση,τους καλεσμένους,το σύλλογο διδασκόντων για την συνεργασία , την τοπική Κοινότητα Πενταβρύσου για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου ,τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταβρύσου για την βοήθεια στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και τέλος τα παιδιά που ήταν υπέροχα και μας ταξίδεψαν.

Οι βαλίτσες κλείσανε και ετοιμάζονται να ανοίξουν καινούργιες από Σεπτέμβρη να μπουν καινούργιες εμπειρίες απ’ το νέο τους ταξίδι .

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του Δημοτικού σχολείου Χιλιοδένδρου

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks