-
Αρχική > Διεθνή > Φρικτή Οικογενειακή Τραγωδίa: 25χρονος σκότωσε στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγο και τον πεθερό του

Φρικτή Οικογενειακή Τραγωδίa: 25χρονος σκότωσε στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγο και τον πεθερό του

Σοκαρισμένη είναι η Τουρκία από το άγριο έγκλημα με δράστη τον 25χρονο Μερσάν Κοσέ ο οποίος σκότωσε στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγό του και τον πατέρα της.

Το συγκλονιστικό έγκλημα εκτυλίχθηκε το μεσημέρι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, αφήνοντας το έθνος σε δυσπιστία και προκαλώντας έναν βαθύ προβληματισμό για τα ζητήματα της ενδοοικογενειακής βίας και του ελέγχου των όπλων.

Η αποτρόπαια πράξη καταγράφηκε σε κάμερα κινητού τηλεφώνου, απαθανατίζοντας την τρομακτική αλληλουχία των γεγονότων.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον Κότσε να μπλοκάρει σκόπιμα το όχημα που οδηγούσε η πρώην σύζυγός του, Μπίλγκε Καγιά. Ακολουθεί καβγάς καθώς ο πατέρας του Bilge προσπαθεί να αφοπλίσει τον Koce, ο οποίος κρατούσε τουφέκι Καλάσνικοφ.

Το βίντεο παρουσιάζει μια ανατριχιαστική εικόνα ενός απελπισμένου αγώνα καθώς ο πατέρας της Kaya παλεύει για να προστατεύσει την κόρη του από τον εξαγριωμένο πρώην σύζυγο.

Δείτε ΕΔΩ το Σοκαριστικό Βίντεο

Τραγικά, ο Koce κερδίζει το πάνω χέρι και πυροβολεί το όπλο του από κοντά, χτυπώντας τον πατέρα του Bilge, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει αναίσθητος στο πεζοδρόμιο. Αμείλικτος στην οργή του, ο Κότσε στρέφει την προσοχή του στο αυτοκίνητο, πυροβολώντας πολλές φορές την πρώην σύζυγό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δολοφονίες σημειώθηκαν λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου που ανέθεσε στον Bilge Kaya την επιμέλεια του 4 μηνών παιδιού τους.

Η ώρα του συμβάντος έχει οδηγήσει σε ερωτήματα σχετικά με τη συναισθηματική κατάσταση και τα κίνητρα του δράστη. Είναι μια ζοφερή υπενθύμιση της πολυπλοκότητας και των κινδύνων που ενέχονται σε υποθέσεις οικιακών διαφορών και της ανάγκης για αποτελεσματικά μέτρα για την προστασία των θυμάτων.

Μετά την ανελέητη επίθεση και τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Τα τραύματά τους αποδείχθηκαν μοιραία και πατέρας και κόρη υπέκυψαν στα τραύματά τους. Εν τω μεταξύ, ο 25χρονος δράστης τράπηκε σε φυγή από το σημείο, ξεκινώντας ανθρωποκυνηγητό υπό την ηγεσία των τουρκικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον Κότσε, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για την άγρια διπλή δολοφονία. Το περιστατικό έχει πυροδοτήσει μια εθνική συζήτηση σχετικά με τη σημασία της αντιμετώπισης ζητημάτων όπως η ενδοοικογενειακή βία και ο έλεγχος των όπλων. Πολλοί καλούν την κυβέρνηση να εφαρμόσει αυστηρότερους κανονισμούς για να αποτρέψει την επανάληψη τέτοιων τραγικών γεγονότων.

Καθώς προκύπτουν λεπτομέρειες της υπόθεσης, τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες που δείχνουν τον Κότσε να ποζάρει με ένα όπλο, πιθανότατα το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στο φρικιαστικό έγκλημα.

Οι ανατριχιαστικές εικόνες χρησιμεύουν ως μια έντονη υπενθύμιση του καταστροφικού δυναμικού που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πυροβόλα όπλα στα χέρια ατόμων που καταναλώνονται από θυμό και αγανάκτηση.

Η συγκλονιστική διπλή δολοφονία που διέπραξε ο Μερσάν Κότσε συγκλόνισε το έθνος, αφήνοντας το τουρκικό κοινό σε πένθος και ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα.

Το περιστατικό έχει ρίξει φως στην επείγουσα ανάγκη για ολοκληρωμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, την υποστήριξη των θυμάτων και την επιβολή αυστηρότερων νόμων για τον έλεγχο των όπλων για να αποτραπούν τέτοια καταστροφικά εγκλήματα από το να καταστρέψουν οικογένειες και κοινότητες στο μέλλον.

Πηγή:

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks