1 ζαχαρούχο
1 /2 πακ.βούτυρο
1/2 πακ. Μαργαρίνη
2 βανιλιες
1 farine up
Ξύσμα πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνω,πλάθω ,περνάω με αυγό και ψήνω στους 180 για 20′
Η μαγειρική είναι ένας δημιουργικός τρόπος να εκφραστεί ο καθένας και να φτιάξει αναμφισβήτητα μοναδικές δημιουργίες.
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!
Η ιδέα είναι από Μαρία Κορωνάρχη
Η Συνταγή είναι από Ελπι Τσακλιδου-Μαχαιρα – “ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ??”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Μπισκότα πεντανόστιμα και εύκολα .
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι σπιτικές γεύσεις μου”
ΥΛΙΚΑ
(συνταγή από )
1/4 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα σπορέλαιο
2 βανίλιες
2 κ.γ σόδα
300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κγ κανέλα
ένα πορτοκάλι στο μούλτι πλυμένο ολόκληρο χωρίς κουκούτσια (εγώ το ξεφλούδισα)
Βάλτε τον φούρνο να προθερμανθεί.
Ανακατέψτε σε ένα μπολ, τη ζάχαρη με το σπορέλαιο μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Σε ένα άλλο μπολ, βάλτε τον πολτό με τη σόδα. Μόλις αφρίσει ρίξτε το μέσα στο λάδι με τη ζάχαρη.
Έπειτα προσθέστε τις βανίλιες, την κανέλα, τον πολτό πορτοκαλιού και λίγο-λίγο το αλεύρι ώστε καθώς ζυμώνετε να έχετε μια εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει στα χεριά σας. Βάλτε μισή ώρα ψυγείο να ξεκουραστεί .
Ανοίξτε τη ζύμη σας σε φύλλο με πάχος 1 εκ. και φτιάξτε σχήματα με κουπ-πάτ ή με ένα ποτήρι.
Βάλτε τα επάνω σε λαδόκολλα και ψήστε για 10-12 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “george hatzigiatroudakis – Οι σπιτικές γεύσεις μου”