-
Αρχική > Διεθνή > «Εξαϋλώθηκαν, σε κλάσματα δευτερολέπτου!» – Το δραματικό τέλος των 5 επιβαινόντων του υποβρυχίου “Titan” (Video)

«Εξαϋλώθηκαν, σε κλάσματα δευτερολέπτου!» – Το δραματικό τέλος των 5 επιβαινόντων του υποβρυχίου “Titan” (Video)

Δραματικό τέλος είχαν οι έρευνες για το υποβρύχιο Titan και τους πέντε επιβαίνοντές του, οι οποίοι πέθαναν εξαιτίας καταστροφικής αποσυμπίεσης που οδήγησε στη διάλυση του βαθυσκάφους, τα ίχνη των οποίου είχαν χαθεί από την Κυριακή κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού. Η αμερικανική ακτοφυλακή επιβεβαίωσε πως τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν ανήκουν στο Titan.Διαβάστε επίσης: Τιτανικός: «Με θλίβει όλη η π…

..Παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί…» – Καταπέλτης ο Πέτρος Μαθιουδάκης για τους “ειδικούς της πολυθρόνας” μιλώντας για την “έλλειψη ποιότητας” του TitanΤο δραματικό τέλος των 5 επιβαινόντων του υποβρυχίου “Titan”«Οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν τίποτα. Ξαφνικά εξαϋλώθηκαν. Όλα έγιναν σε…

Δραματικό τέλος είχαν οι έρευνες για το υποβρύχιο Titan και τους πέντε επιβαίνοντές του, οι οποίοι πέθαναν εξαιτίας καταστροφικής αποσυμπίεσης που οδήγησε στη διάλυση του βαθυσκάφους, τα ίχνη των οποίου είχαν χαθεί από την Κυριακή κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού. Η αμερικανική ακτοφυλακή επιβεβαίωσε πως τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν ανήκουν στο Titan.

«Οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν τίποτα. Ξαφνικά εξαϋλώθηκαν. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Σπυρίδων Περβαινάς, αντιναύαρχος εν αποστρατεία μιλώντας για την άσχημη τύχη που είχαν οι πέντε επιβαίνοντες του τουριστικού βαθυσκάφους Titan.

«Είχαμε το χειρότερο επίλογο από ότι μπορούσαμε να έχουμε. Εάν επικρατούσε το σενάριο ότι ήταν μέσα στο σκάφος και κάποια στιγμή είχε τελειώσει το οξυγόνο, κάποια στιγμή θα μπορούσαν να τους βρουν. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα» δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Περβαινάς εξηγώντας ότι το ναυτικό αυτό δυστύχημα οφείλεται σε προβλήματα στην κατασκευή του πειραματικού βαθυσκάφους «Τιτάνας» της εταιρείας Οcean Gate Expeditions.

«Το βαθυσκάφος είχε κάποια αστοχία υλικού, συμπιέστηκε, έσπασε το περίβλημά του και συνεθλίβη από την τεράστια πίεση του νερού. Δεν έχει μείνει τίποτα από τον κύλινδρο στον οποίο βρίσκονταν οι άνθρωποι» είπε ο κ. Περβαινάς προσθέτοντας ότι από την συμπίεση το βαρέλι στο οποίο επέβαιναν δεν θα βρεθεί ποτέ γιατί διαλύθηκε και από τα δυόμισι μέτρα σε διάμετρο που ήταν έγινε μια κουκίδα «Το βαρέλι έχει επιπεδωθεί», σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks