-
Αρχική > Απόψεις > Γυμναστήριο αρμονία : Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα παιδιά στην ετήσια επίδειξη του γυμναστηρίου ( φωτογραφίες βίντεο )

Γυμναστήριο αρμονία : Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα παιδιά στην ετήσια επίδειξη του γυμναστηρίου ( φωτογραφίες βίντεο )

Μια χαρούμενη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού  με επιδείξεις και παρουσιάσεις διοργανώθηκε χθες το απογευμα  από το γυμναστήριο  Αρμονία της Φρειδερίκης Γαργάνη

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στην κατάμεστη αίθουσα του  Κινηματογράφου Ολύμπιον όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε και χειροκρότησε τις προσπάθειες των μικρών και μεγάλων αθλητριών  σε τμήματα, ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής και  χορού.

Τα κορίτσια με  τις εντυπωσιακές χορογραφίες, των τμημάτων   ρυθμικής γυμναστικής του  γυμναστήριου  κέρδισαν  τον θαυμασμό και τις εντυπώσεις.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι των κοριτσιών είχαν την ευκαιρία στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας επίδειξης να  απολαύσουν τα προγράμματα που παρουσίασαν  στον Κινηματογράφου Ολύμπιον, που ειδικότερα γι’ αυτή την εκδήλωση διαμορφώθηκε ανάλογα.

Η προπονήτρια και ιδιοκτήτρια του  γυμναστηρίου Φρειδερίκη Γαργάνη , παρουσίασε 25 διαφορετικά προγράμματα τα οποία συνέθεσαν τα κορίτσια , που μεταξύ άλλων χόρεψαν με κορδέλες, στεφάνια, μπάλες , σχοινάκια και πανιά ασκήσεις που σου έκοβαν την ανάσα . Τα προγράμματα ήταν τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

Φανερά ικανοποιημένη η γυμναστήρια Φρειδερίκη Γαργάνη  αφού ευχαρίστησε παιδιά και γονείς ¨”Τόνισε “Ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ευχόμαστε η σημερινή επίδειξη να σας μείνει αξέχαστη. Με εμπιστευτήκατε απόλυτα και μαζί φέραμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα . Είμαι για ακόμη μια φορά πολύ περήφανη που βλέπω ότι από το γυμναστήριο μας βγαίνουν ταλέντα με ήθος , μεράκι και όνειρα. Όλα αυτά με γεμίζουν με επιπρόσθετη ενέργεια και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω μαζί με εσάς για το καλύτερο.

Μετά από μία παύση λόγω Κορωναίου, ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε ξανά την λήξη της γυμναστικής μας χρονιάς. Σήμερα δεν ήρθαμε εδώ για να κρίνουμε τον πιο γυμνασμένο, αλλά για να δείξει το κάθε παιδί την προσπάθεια του σε φίλους και γονείς.

Σας οφείλω ένα ΜΠΡΑΒΟ για την στήριξη των παιδιών σας και για την παρότρυνση σας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ένα πιο μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας , που μέσα από αυτές τις δραστηριότητες θα σας  προσφέρουν το σημερινό Υπερθέαμα.

Ευχαριστώ πολύ την κυριά Δώρα Κωτσοπούλου, για την σημερινή παρουσίαση και για την υποστήριξη και την προβολή μας μέσα από το σαίτ της kastoria 365.

Αξίζει  να αναφερθεί οτι την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Δώρα Κωτσοπούλου , ενώ την μουσική, τις χορογραφίες των παιδιών  και το στήσιμο  ολων των σκηνικών επιμελήθηκε η  Φρειδερίκη Γαργάνη

με την στήριξη  και την βοήθεια  του  Γεώργιου Φανακίδη της  Όλγας  Τσαλακανίδου,   της Δέσποινας Δήμου και της  Δέσποινας Βαλιάνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks