Με στόχο την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, προχώρησε στη σύναψη σύμβασης με το περιοδικό Incredible Greece.

Είναι το επίσημο περιοδικό της Fraport Greece στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας, όπως: Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Χανιά, Κως, Σαντορίνη, Μύκονος, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Άκτιο, Σάμος, Λέσβος και Καβάλα.

Το Incredible Greece είναι μία υψηλής αισθητικής έκδοση, η οποία παρουσιάζει μ’ ένα σύγχρονο περιεχόμενο, όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες για τον προορισμό τους.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη χώρα μας, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον τόπο, τους ανθρώπους, τις συνήθειες, τη φιλοξενία, τη γαστρονομία, την αρχιτεκτονική, τις παραδόσεις, την ιστορία και την κουλτούρα της Δυτικής Μακεδονίας».

Η Περιφερειακή Αρχή δημιουργεί τις προϋποθέσεις με δράσεις, έργα και υποδομές ώστε και ο τουρισμός να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.