-
Αρχική > Διεθνή > Αφεντικό για βραβείο: Έδωσε στη σερβιτόρα όλο το ποσό από το τραπέζι, γιατί οι πελάτες ήταν αγενείς μαζί της

Αφεντικό για βραβείο: Έδωσε στη σερβιτόρα όλο το ποσό από το τραπέζι, γιατί οι πελάτες ήταν αγενείς μαζί της

Ο σεφ Lee Skeet έδιωξε μια ομάδα αγενών πελατών από το εστιατόριό του και έδωσε σε μια σερβιτόρα στην οποία φέρθηκαν άσχημα φιλοδώρημα ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού που έφτανε τις 1.000 λιρες.

Αφεντικό για βραβείο

Ο Skeet, ο οποίος διευθύνει το εστιατόριο Cora στο Κάρντιφ, δήλωσε ότι μια 22χρονη υπάλληλος της υποδοχής είχε “υποτιμηθεί της είχαν φερθεί με αγένεια και την είχαν αγγίξει” από τα μέλη της συγκεκριμένης παρέας.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους πελάτες που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, ο σεφ είπε στους άγνωστους επισκέπτες “να μην ξανάρθουν ποτέ” στο εστιατόριο.

Είπε ότι αισθάνθηκε ότι ήρθε η ώρα “να αρχίσουν να καλούν τους πλούσιους ανθρώπους που νομίζουν ότι μπορούν να φέρονται στους ανθρώπους σαν σκουπίδια”.

Ο Skeet είπε αρχικά ότι θα επέστρεφε τις 1.000 λίρες που ξόδεψε η ομάδα, που ήταν ο “μεγαλύτερος λογαριασμός” που είχε δει ποτέ η Cora για ένα τραπέζι, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη καθώς δεν ήθελε να τους δώσει “δωρεάν γεύμα”.

 

https://www.newsitamea.gr/2023/05/05/afentiko-vraveio-edose-sti-servitora-olo-to-poso-to-trapezi-oi-pelates-ageneis-mazi-tis/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks