-
Αρχική > Διεθνή > Έκκληση για βοήθεια: «Πρέπει να μεταβούμε εξωτερικό για μεταμόσχευση», ο μικρός Μιχαήλ δίνει μάχη με τον καρκίνο

Έκκληση για βοήθεια: «Πρέπει να μεταβούμε εξωτερικό για μεταμόσχευση», ο μικρός Μιχαήλ δίνει μάχη με τον καρκίνο

Μικρός Μιχαήλ: Πρέπει να ταξιδέψει στη Γαλλία – Οι τρόποι για να συνεισφέρετε

Ο μικρός Μιχαήλ δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και αγωνίζεται με τον καρκίνο. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας για να του προσφέρουμε την ευκαιρία που δικαιούται για θεραπεία και μια καλή ζωή.

Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των χημειοθεραπειών του εδώ στην Ελλάδα, ο μικρός Μιχαήλ πρέπει να ταξιδέψει στη Γαλλία για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος. Αυτή η επέμβαση θα του δώσει την ελπίδα που χρειάζεται για να κερδίσει τη μάχη.
Έτσι, οι γονείς του κάνουν έκκληση για βοήθεια. Ας ενωθούμε όλοι και ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς τον Μιχαήλ και την οικογένειά του. Μπορούμε να κάνουμε μια διαφορά με την υποστήριξή μας!

Η ιστορία του μικρού Μιχαήλ όπως τη μεταφέρει η μητέρα του:

«Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2022…πήγαμε στην παιδίατρο με έναν πυρετό 39,2. 39,3 ακριβώς δεν θυμάμαι!!! Ήταν Σάββατο, τον ψηλάφησε και μας είπε την Δευτέρα να πάτε για υπέρηχο!!! Πέρασε ένα σαββατοκύριακο μαρτύριο για μας, σκέψεις πολλές αλλά όχι αυτό!!! Την Δευτέρα πήγαμε υπέρηχο, ο γιατρός εκεί μου λέει θέλω το τηλέφωνο του παιδιάτρου… του το έδωσα, εκεί κατάλαβα ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό!!! Της λέει είναι μια μάζα, μια μάζα στο συκώτι… αυτό άκουγα… μου δίνει το τηλέφωνο μιλάω με την παιδίατρο, μου λέει όπως είστε για Αθήνα, ξεκινάει ένας Γολγοθάς μου λέει… Πάμε σπίτι μαζεύουμε πράγματα και νοσοκομείο!! Φτάσαμε εκεί βάλανε το παιδί για πολλές εξετάσεις, να κλαίει και να σκίζεται η καρδιά μου στα δύο … Περάσαμε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο με εξετάσεις, με βιοψία με μαγνητικές, αξονικές!!! Μου λένε από μας είστε εντάξει θα πάτε απέναντι τώρα… Ήρθε ογκολόγος, μας ενημέρωσε..!!

Τέλη Μαΐου αρχές Ιουνίου ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε το Χίκμαν , μέχρι που κάναμε τον υπέρηχο στις 25 Μαΐου, βρήκανε έναν θρόμβο! Τελικά δεν ήταν θρόμβος κάναμε και μαγνητική και βρήκανε υποτροπή στο άλλο μισό του συκωτιού και στην κεντρική αρτηρία του συκωτιού… Γυρίσαμε πάλι από την αρχή, χάλια απελπισμένοι, με πολύ πόνο… Δεν περιγράφεται!!!

Αρχίσαμε χημειοθεραπείες πάλι πιο δυνατές! Το παιδί είναι πιο αδύναμο, δεν παίζει, δεν είναι όπως ήταν, αλλά πνίγω τον πόνο μου και σκέφτομαι ότι όλα είναι για το καλό του!!! Πρέπει να μεταβούμε εξωτερικό για μεταμόσχευση και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουμε!!!»

Ο μικρός Μιχαήλ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και είναι επείγουσα η ανάγκη να μεταβεί αμέσως στη Γαλλία αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των χημειοθεραπειών που ακολουθεί εδώ. Η μεταμόσχευση ήπατος είναι η μόνη ελπίδα για να σωθεί.

Η οικογένεια του Μιχαήλ έχει ήδη υποστεί σοβαρές οικονομικές δυσκολίες καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν μετακομίσει στην Αθήνα για τις θεραπείες του παιδιού. Τώρα, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα του ταξιδιού στη Γαλλία χωρίς βοήθεια. Τα έξοδα είναι πολλαπλά και απαιτούνται άμεσα χρήματα.

Η οικογένεια κάνει έκκληση για βοήθεια, καθώς θα κάνει τα πάντα για να σώσει το παιδί της. Σκεφτείτε τη θέση τους και την ανάγκη που έχουν αυτή τη στιγμή. Οποιοσδήποτε μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 698 752 1698 ή να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς που έχουν ανοίξει ειδικά για αυτόν τον σκοπό (υπάρχουν παρακάτω). Κάθε μικρή συνεισφορά καταμετράται και είναι πολύτιμη σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή!

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία, το καταθετήριο αποτελεί ταυτόχρονα απόδειξη της δωρεάς σας και απαιτείται για να δηλώσετε τη δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση. Για αυτό το λόγο, είναι απαραίτητο να αναφέρεται το όνομά σας στην αιτιολογία κατάθεσης.

Υπάρχει και η επιλογή κατάθεσης μέσω PayPal.

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

 

Top
Enable Notifications OK No thanks