-
Αρχική > Απόψεις > ΓΕΥΣΗ….. απογοήτευσης

ΓΕΥΣΗ….. απογοήτευσης

Ένα αίσθημα αδικίας και πικρίας φαίνεται να διακατέχει όλους τους Καστοριανούς , όχι μόνο ανάμεσα στους νεοδημοκράτες αλλά ακόμα και σε ψηφοφόρους των υπολοίπων κομμάτων από την μη υπουργοποίηση της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου.

Παρά την πολύ επιτυχημένη της πορεία στο γραφείο του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, αλλά και την γενικότερη θετική της παρουσία στην πολιτική σκηνή της Καστοριάς και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα, η Μαρία Αντωνίου δεν επιλέχθηκε να στελεχώσει το κυβερνητικό σχήμα που προέκυψε μετά τις τελευταίες εκλογές.

Η απογοήτευση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι η κ. Αντωνίου είναι η μοναδική γυναίκα Βουλευτής στην Δυτική Μακεδονία (Ν Δ ), όπως επίσης ότι αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στους βουλευτές Καστοριάς της Ν.Δ. που δεν υπουργοποιούνται.

Ελπίζουμε ότι στο μέλλον αυτό θα αλλάξει.

 Αξίζει εδώ να  αναφερθεί ότι η Μαρία Αντωνίου  στις πρόσφατες εκλογές ,  πήρε ένα πολύ μεγάλο αριθμό ψήφων γεγονός που αναδεικνύει την μεγάλη της δυναμική, πέρα  όμως απο αυτό να θυμίσουμε οτι  υπηρετεί απο μικρό κορίτσι το κόμμα και νιώθει υπερηφάνεια για αυτό και για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που όπως πάντα τονίζει σε   κάθε της συνέντευξη,  ότι η κυβέρνηση  στοχεύει στην ισόρροπη ανάπτυξη και την  κοινωνική  ευημερία,  αξίες που αποτελούν το ελληνικό όραμα στη  εποχή που βιώνουμε.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks