-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου Συγχαίρω  θερμά τους νέους υπουργούς με τους οποίος θα δουλέψουμε μαζί για να αποτυπώσουμε σε έργο την επικράτηση των ιδεών και των πολιτικών συμπεριφορών που δικαίωσε η κάλπη.

Μαρία Αντωνίου Συγχαίρω  θερμά τους νέους υπουργούς με τους οποίος θα δουλέψουμε μαζί για να αποτυπώσουμε σε έργο την επικράτηση των ιδεών και των πολιτικών συμπεριφορών που δικαίωσε η κάλπη.

📍Με το θριαμβευτικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα και ταυτόχρονα μία ισχυρή εντολή για να προχωρήσουμε σταθερά τολμηρά μπροστά στο δρόμο της προόδου και της κοινωνικής συνοχής, στο δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει η πατρίδα μας.
➡️Με την ορκωμοσία του Πρωθυπουργού μας Kyriakos Mitsotakis και την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης, η Ελλάδα ξεκινά μία νέα περίοδο διακυβέρνησης με περισσότερη ευημερία για όλους.
🔹Σε ό,τι με αφορά θέλω να συγχαρώ θερμά τους νέους υπουργούς με τους οποίος θα δουλέψουμε μαζί για να αποτυπώσουμε σε έργο την επικράτηση των ιδεών και των πολιτικών συμπεριφορών που δικαίωσε η κάλπη.
🙏Παράλληλα, θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους δείχνοντας την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
👉Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη η διάθεσή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου, την παράταξη και τον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις.
Top
Enable Notifications OK No thanks