-
Αρχική > Τοπικά νέα > Χριστόπουλος : Δύο μέρες γεμάτες, μουσική , κέφι γεμάτες χορό στο μουσείο του Μακεδονικού αγώνα και  στο πάρκο ολυμπιακής φλόγας (φωτο-βιντεο)

Χριστόπουλος : Δύο μέρες γεμάτες, μουσική , κέφι γεμάτες χορό στο μουσείο του Μακεδονικού αγώνα και  στο πάρκο ολυμπιακής φλόγας (φωτο-βιντεο)

Δύο μέρες γεμάτες, μουσική , κέφι γεμάτες χορό. Χθες στο μουσείο του Μακεδονικού αγώνα σήμερα στο πάρκο ολυμπιακής φλόγας.Το επιστέγασμα της επίπονης προσπάθειας μιας χρονιας .Επειδή είμαστε ερασιτέχνες είχαμε τις αμφιβολίες μας, αλλά τελικά πήγαν όλα καλά ίσως καλύτερα από ότι περιμέναμε.Εμείς το ευχαριστηθήκαμε όλοι μουσικοι, χορωδοί χορευτές, οργανοπαίκτες και ο μαέστρος μας ο Βαγγέλης ο Μαρανης. Ελπίζουμε να το ευχαριστηθήκατε και εσείς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Φυσικά για να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις κάποια άτομα δουλεύουν ακούραστα. Ο Σύλλογος και τα μέλη του ΔΣ δίνουν αγώνα.Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Καληνύχτα σας είθε η πόλη μας να είναι γεμάτη με εκδηλώσεις που την ζωντανεύουν και δίνουν την αίσθηση στους πολίτες ότι είμαστε ενεργοί και ανταποδίδουμε ένα μέρος της αγάπης και της Χαράς που κατά καιρούς μας έδωσε.Υγ. οι φωτογραφίες από τις προετοιμασίες. οι χορωδοί δεν βγάζουν βίντεο στην ώρα της παράστασης!!

 

Βασίλης Κωνσταντινου

Top
Enable Notifications OK No thanks