-
Αρχική > Αθλητικά > Καστοριά 15η Πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης κωπηλασίας: Γέμισε ζωντάνια και ζωή από τους νεαρούς κωπηλάτες και κωπηλάτριες (φωτογραφίες )

Καστοριά 15η Πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης κωπηλασίας: Γέμισε ζωντάνια και ζωή από τους νεαρούς κωπηλάτες και κωπηλάτριες (φωτογραφίες )

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 8 π.μ., με τους προκριματικούς και ολοκληρωθήκαν   με τους επαναληπτικούς των αγωνισμάτων, στις 3:30 μ.μ. περίπου.

Την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 8 π.μ. ξεκίνησαν  οι ημιτελικοί των αγωνισμάτων, και ολοκληρώθηκαν   στις 12 π.μ. περίπου. Με το πέρας του κάθε τελικού, θα πραγματοποιούνται οι απονομές στους νικητές και τις νικήτριες, στο χώρο μπροστά από τον πύργο τερματισμού.

Μια ακόμα λοιπόν γιορτή του αθλητισμού πραγματοποίητε  στην Καστοριά, με την πόλη να έχει γεμίσει ζωντάνια και ζωή από τους νεαρούς κωπηλάτες και κωπηλάτριες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς καλωσορίζει κι εύχεται σε όλα τα συμμετέχοντα σωματεία καλή διαμονή στην πόλη της Καστοριάς, επιτυχίες στα πληρώματά τους και να ολοκληρωθούν οι συμμετοχές τους στους αγώνες αυτούς έχοντας δώσει σε όλους τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

Παρουσακη Λυδία – Παπαδημητρίου Αναστασία

Ελένη Παπαβασιλείου φωτογραφίες )

Top
Enable Notifications OK No thanks